1600 TL'ye kablosuz mouse önerisi

gallee

Decapat
Daha fazla  
Şu anda Rival 3 kullanıyorum elime gayet iyi oturuyor, yapısı Rival 3 tarzı olan 1600 TL'lik kablosuz mouse önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
rampage fury z alabilirsin eline oturur ama kablosuz mouselarda steelseries markası gibi kaliteye ulaşabiliceğin pek marka yok ama değiştirmek konusunda kararlıysan rampage fury z yi deneyebilirsin gerçekten çok hafif ve güzel bi tasarıma sahip ben kullandım fakat sinirli bi oyuncu olduğum için parçaladım eğer aktif oyun oynayan biriysen o fiyata çok kaliteli kablolu mouselar bulabilirsin ve son olarak şunu da ekliyim eğer bütçeni arttırma imkanın varsa bu mouse bi bak derim Razer Deathadder V2 Pro RGB Kablosuz Gaming Mouse (RZ01-03350100-R3G1) - Laptop.Com.TR

Üstteki link 1600 TL satıcısı da İncehesap? Neden bu linki attınız ki.

Kardeşi M3 malzeme kalitesi noktasında ciddi eleştiriler almıştı. Kendisi de pek sağlıklı bir model değil.
Daha önce Razer logitech kullanarak söylüyorum tamamı boş yapmış ben logitech g 305'i satıp yeni mouse bakıyorum Tr kullanıcıların bir çoğu malzeme kalitesi kötü demiş onlara aldırış etmeyip gidip yurt dışı kullanıcı yorumlarına bakarak karar verdim ve sipariş verdim gayet iyi ve güzel aşırı hafif elde hissedilmiyor nerdeyse 2 hafta oldu kullanıyorum 16/08/2023'de aldım daha şarja takmadım geldiği gibi kullanıyorum günde 3-4 saat otururum hala bitmedi %50'lerde gayet memnunum almak isteyene tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…