Rampage Fury Z alabilirsin eline oturur ama kablosuz mouselarda SteelSeries markası gibi kaliteye ulaşabiliceğin pek marka yok ama değiştirmek konusunda kararlıysan Rampage Fury Z'yi deneyebilirsin gerçekten çok hafif ve güzel bir tasarıma sahip ben kullandım fakat sinirli bir oyuncu olduğum için parçaladım eğer aktif oyun oynayan biriysen o fiyata çok kaliteli kablolu fareler bulabilirsin ve son olarak şunu da ekleyem eğer bütçeni arttırma imkanın varsa bu mouse bir bak derim Razer Deathadder V2 Pro RGB Kablosuz Gaming Mouse (RZ01-03350100-R3G1) - Laptop.Com.TR
Hocam peki DARMOSHARK N3 Kablosuz alınır mı bunun yerine?
Hocam peki Darmoshark N3 Kablosuz alınır mı bunun yerine?
Daha önce Razer logitech kullanarak söylüyorum tamamı boş yapmış ben logitech g 305'i satıp yeni mouse bakıyorum Tr kullanıcıların bir çoğu malzeme kalitesi kötü demiş onlara aldırış etmeyip gidip yurt dışı kullanıcı yorumlarına bakarak karar verdim ve sipariş verdim gayet iyi ve güzel aşırı hafif elde hissedilmiyor nerdeyse 2 hafta oldu kullanıyorum 16/08/2023'de aldım daha şarja takmadım geldiği gibi kullanıyorum günde 3-4 saat otururum hala bitmedi %50'lerde gayet memnunum almak isteyene tavsiye ederimKardeşi M3 malzeme kalitesi noktasında ciddi eleştiriler almıştı. Kendisi de pek sağlıklı bir model değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.