1600 TL'ye klavye önerisi

Bütçem 1500-1600 civarı, klavye alacağım aigo A87 baktım ama RGB olmaması hoşuma gitmedi, alınır mı sizce?
RGB lazım değilse alınır, gayet iyi fiyatına göre.

RGB lazımsa bunlara yönelebilirsin ama kablosuz özelliği yok bunlarda da.

Bütçem 1500-1600 civarı, klavye alacağım aigo A87 baktım ama RGB olmaması hoşuma gitmedi, alınır mı sizce?

Gamepower Overlord var hocam. Blue ve Red switch olarak seçebilirsiniz. Basma hissiyatı olarak en keyif aldığım klavye. Bizzat kendim kullanıyorum.

Gamepower Overlord var hocam. Blue ve Red switch olarak seçebilirsiniz. Basma hissiyatı olarak en keyif aldığım klavye. Bizzat kendim kullanıyorum.
overlordun sesini pek beğenmedim ya ve rainbow olmasıda kötü

B87 olan hoşuma gitti 1300 TL'ye buldum onu alacağım inşallah sağ olasın.

B87 olan hoşuma gitti 1300 TL'ye buldum onu alacağım inşallah sağ olasın.
O 1300 TL' ye bulduğun blue switch olabilir, haberin olsun. Bu klavye 2 çeşit switchle satılıyor, yanlışlıkla blue switch olanı alma bence, çok sesli çünkü.

Sesli olsun diyorsan alınabilir tabi ama yüksek ses istemiyorsan uzak dur derim.

O 1300 TL'ye bulduğun blue switch olabilir, haberin olsun. Bu klavye 2 çeşit switchle satılıyor, yanlışlıkla blue switch olanı alma bence, çok sesli çünkü.

Sesli olsun diyorsan alınabilir tabii ama yüksek ses istemiyorsan uzak dur derim.

AA hiç dikkat etmemiştim evet özellikle red switch arıyordum ucuza buldum diye sevinirken görmemişim :D

AA hiç dikkat etmemiştim evet özellikle red switch arıyordum ucuza buldum diye sevinirken görmemişim :D
Gank sitesinde BJK200 kodu vardı sanırım, o kodla red switch olanı 1500 e geliyor.

1748621872771.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı