1600 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
1600 TL

QuwJJ

Megapat
Daha fazla  

Arkadaşlar, kodlama öğreniyorum. Rahat yazabileceğim, ok tuşları olan ve F1-F12 gibi tuşları olan bir klavye arıyorum. Maksimum bütçem 1600 TL. Daha üstüne çıkamayacağım çünkü mouse da almam gerekiyor. Mevcut klavye ve mouse'um harika bir zamanlama ile bozuldu. Ben linkini attığım ürünleri buldum, sizin de önerilerinize açığım. Teşekkür ederim.

Yazı yazmak için brown switch tavsiye edebilirim, hocam. Kişisel bir durum da olabilir ama red switch ile yazı yazarken çok fazla yanlış tuşlara basma durumum oluyordu. Brown switch'te ise böyle bir şey yaşamadım, tuşa bastığını hissetmek çok güzel bir şey. Bunu blue switch gibi ses çıkararak yapmaması daha da güzel.

Arkadaşlar, kodlama öğreniyorum. Rahat yazabileceğim, ok tuşları olan ve F1-F12 gibi tuşları olan bir klavye arıyorum. Maksimum bütçem 1600 TL. Daha üstüne çıkamayacağım çünkü mouse da almam gerekiyor. Mevcut klavye ve mouse'um harika bir zamanlama ile bozuldu. Ben linkini attığım ürünleri buldum, sizin de önerilerinize açığım. Teşekkür ederim.

Eğer n11 de kuponun varsa 1600-1700 civarına gelir bu model. Attığın iki klavyenin de switchleri çok kötü, kısa sürede hem yay sesi hem çift tıklama yapar haberin olsun. Gerekirse 100-200 lira zorlayıp attığımı almanı tavsiye ederim.

Yazı yazmak için brown switch tavsiye edebilirim, hocam. Kişisel bir durum da olabilir ama red switch ile yazı yazarken çok fazla yanlış tuşlara basma durumum oluyordu. Brown Switch'te ise böyle bir şey yaşamadım, tuşa bastığını hissetmek çok güzel bir şey. Bunu blue switch gibi ses çıkararak yapmaması daha da güzel.

Hocam değerli öneriniz için teşekkür ederim. Linkini paylaştığım iki ürün arasında kaldım. Havit'in brown switch seçeneği var ama shuriken markada yok. İkisi arasında epey arada kaldım.

Eğer N11 de kuponun varsa 1600-1700 civarına gelir bu model. Attığın iki klavyenin de switchleri çok kötü, kısa sürede hem yay sesi hem çift tıklama yapar haberin olsun. Gerekirse 100-200 lira zorlayıp attığımı almanı tavsiye ederim.

Hocam teşekkür ederim bilgiler için. Epeydir N11 kullanmamıştım. Hesabıma girip bir bakayım kupon var mıymış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı