1600 TL'ye monitör önerisi

Bütçe
1500

bedirhan duran

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar, 1600 TL bütçem var. Kendim biraz araştırdım en F/P bu üç monitörü buldum. Hepsi birbirinden iyi gibi duruyor. Sizce hangisini almalıyım? Veya bunlardan başka bir monitöre mi yönelmeliyim? Şu an da Acer'ın 75 Hz 1 ms 23.8 inç monitörünü kullanıyorum, yeni aldığım monitörü ana monitör yapıp şu an da kullandığımı da yanına koyacağım fakat alacağım monitörün en az 24 inç olması gerekiyor. Sadece CoD Warzone oynuyorum.

Arkadaşlar, 1600 TL bütçem var. Kendim biraz araştırdım en F/P bu üç monitörü buldum. Hepsi birbirinden iyi gibi duruyor. Sizce hangisini almalıyım? Veya bunlardan başka bir monitöre mi yönelmeliyim? Şu an da Acer'ın 75 Hz 1 ms 23.8 inç monitörünü kullanıyorum, yeni aldığım monitörü ana monitör yapıp şu an da kullandığımı da yanına koyacağım. Sadece CoD Warzone oynuyorum.

MSI dersem linç yer miyim? 😀 bence MSI en başarılı monitör markalarından biri onu al.

FPS oyunları oynuyorsanız 165 Hz alabilirsiniz.
https://www.epey.com/monitor/acer-kg251qjbmidpx.html

27 inç isterseniz.

Ama 27 inç 1080p çözünürlük bir tık kötü kalabilir, haberiniz olsun. Genelde 1440p tercih ediyorlar.
Sadece warzone oynuyorum,sizce attığınız monitörlerden hangisini almalıyım?Benim kafamda büyük mönitör almak vardı fakat herkes 27inç'in 1080p de sıkıntı olacağını söylüyor.Gerçekten göze çarpacak rahatsız edecek kadar fark eder mi?Daha önce hiç 27inç 1080p kullanmadım

Sadece warzone oynuyorum,sizce attığınız monitörlerden hangisini almalıyım?Benim kafamda büyük mönitör almak vardı fakat herkes 27inç'in 1080p de sıkıntı olacağını söylüyor.Gerçekten göze çarpacak rahatsız edecek kadar fark eder mi?Daha önce hiç 27inç 1080p kullanmadım
1080P de kullandığınız sisteme göre sorun olmaz gönül rahatlığıyla kullanın.

27 inç 1080 p meselesi senin monitör ile uzaklığın ile alakalı. Vatan gibi bir mağazaya git dene bence.

Sadece Warzone oynuyorsan tepkime açısından LG 24GN650 en iyi seçim olur.

Daha önce 27 inç 1080p veya daha büyük monitöre alışmadıysan çözünürlük düşük gibi gelir. İşin mesafe ya da boyutla ilgisi yok, alışkanlıkla alakası var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı