AX3000t Nytmare modem köprüye alınmıyor

100 Mbps de bu hızları görüyor hocam bu hızları görüyor ama

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-12-05-17-16-04-728_org.zwanoo.android.speedtest-edit.jpg
    Screenshot_2025-12-05-17-16-04-728_org.zwanoo.android.speedtest-edit.jpg
    115,9 KB · Görüntüleme: 6
100 Mbps de bu hızları görüyor hocam bu hızları görüyor ama.

Bu videodaki gibi SQM'i kur ama hız değeri olarak speedtestten aldığın hızın %10 kesmen gerekiyor yani download değeri 112000 upload değeri ise 43000 gireceksin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@SkayNet Ne oldu yaptın mı?

Son düzenleme:
Bu videodaki gibi SQM'i kur ama hız değeri olarak speedtestten aldığın hızın %10 kesmen gerekiyor yani download değeri 112000 upload değeri ise 43000 gireceksin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

@SkayNet Ne oldu yaptın mı?

Hallettim hocam Teşekkür ederim mükemmel oldu şimdi hafif ram az yiyen ama etkili reklam engelleme arayışına girdim🙏😊

Hallettim hocam teşekkür ederim mükemmel oldu şimdi hafif RAM az yiyen ama etkili reklam engelleme arayışına girdim🙏😊

Ben AdBlock lean kullanıyorum kur ve unut tipi bir program her şeyi kendi ayarlıyor ama kendi ayarını yapmak için bir arayüzü yok kod ile çalışıyor.

Hallettim hocam Teşekkür ederim mükemmel oldu şimdi hafif ram az yiyen ama etkili reklam engelleme arayışına girdim🙏😊
Bu videoya bakın ve adblock leanı kurun ve root yazdıktan sonra cihazın arayüz şifresini gireceksin.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı