1600 TL'ye PC Toplama

Şöyle 8. nesil Intel işlemciler için uygun fiyatlı anakartlar mevcut: MSI H310M Pro-VDH Intel Anakart Anakart

Yanına da i3 8100 yeme yanında yat.

İstanbul'da mısınız?
Evet İstanbuldayım
Ryzen 2200G dizilmelidir. Tam bu bütçe için çıktı bu işlemci. Oynamak istediğin çoğu oyunu açar. İstersen kasayı almak istediğin kasayla değiştirebilirsin, sana kalmış.
AMD RYZEN 3 2200G 3.7GHz 65W Radeon VEGA8 AM4+
MSI A320M PRO-VD/S AMD A320 Soket AM4 Micro ATX 32GB DDR4 Anakart 7A36-005R - Nanokatalog
Gskill Aegis 8GB DDR4 3000Mhz RAM F4-3000C16S-8GISB - Nanokatalog
Corsair Force le 200 120 gb SSD Disk CSSD-F120GBLE200 Fiyatı
Ben oyun oynamiyacam ki kardeşim sorup soruşturmadan oyun sistemi öneriyorsun?

Kardeşim bütçe kısıtlı ben bilmiyor muyum onları almayı ayrıca webdenal.com ne ya saçma saçma siteler :D
Konunun ilk mesajına bakar mısınız? Adam çok daha iyisini benzer fiyata zaten toplamış. Webdenal gayet sağlam mağazadır, Teknobiyotik'e bile tercih ediyorum. Sürekli alışverişim olmakta.

Saçma site olduğuna tecrübe veya kullanıcı yorumuna göre karar verdiğine kesinlikle cânı gönülden inanıyorum (!). Önerilere böyle tepkiler verecekseniz öneri istemeyin.
Konuyu ben açmadım ayrıca öneri felan istemedim kardeşim iyi misin? :D
İstanbul'da olman çok iyi. Vatan'dan çok daha ucuza elden alışveriş imkanın var. Altunizade de www.sinerji.gen.tr nin mağazası var, Üsküdar üniversitenin hemen dibinde.
Bakıcam kardeşim sağolasın

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı