1600 TL'ye PC Toplama

Şöyle 8. nesil Intel işlemciler için uygun fiyatlı anakartlar mevcut: MSI H310M Pro-VDH Intel Anakart Anakart

Yanına da i3 8100 yeme yanında yat.

İstanbul'da mısınız?
Evet İstanbuldayım
Ben oyun oynamiyacam ki kardeşim sorup soruşturmadan oyun sistemi öneriyorsun?

Kardeşim bütçe kısıtlı ben bilmiyor muyum onları almayı ayrıca webdenal.com ne ya saçma saçma siteler
Konunun ilk mesajına bakar mısınız? Adam çok daha iyisini benzer fiyata zaten toplamış. Webdenal gayet sağlam mağazadır, Teknobiyotik'e bile tercih ediyorum. Sürekli alışverişim olmakta.

Konunun ilk mesajına bakar mısınız? Adam çok daha iyisini benzer fiyata zaten toplamış. Webdenal gayet sağlam mağazadır, Teknobiyotik'e bile tercih ediyorum. Sürekli alışverişim olmakta.
Ben oyun oynamayacam neden anlamıyorsunuz?
Ayrıca o arkadaşın topladığı sistem Vatan'dan değil!

Saçma site olduğuna tecrübe veya kullanıcı yorumuna göre karar verdiğine kesinlikle cânı gönülden inanıyorum (!). Önerilere böyle tepkiler verecekseniz öneri istemeyin.
Konuyu ben açmadım ayrıca öneri felan istemedim kardeşim iyi misin?
İstanbul'da olman çok iyi. Vatan'dan çok daha ucuza elden alışveriş imkanın var. Altunizade de www.sinerji.gen.tr nin mağazası var, Üsküdar üniversitenin hemen dibinde.
Bakıcam kardeşim sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…