1600 TL'ye R3 2200G alınır mı?

Hocam 300 birim para nedir? :) Zaten önemli o birimin hangi ülkenin para birimi olduğu. Örneğin Japonya'nın para biriminde 300 birim ile eski işlemcileri bile alamazsınız. R3 2200G Türkiye'nin para birimi için nasıl 300 birimden fazlasını hak etmiyor?
Birim para derken bolivar ya da yeni kastetmedim, zaten edemem. Burada kastettiğim şey yaygın olarak kullanılan dolar ya da euro. Yoksa Ryzen serisi gibi güncel sayılabilecek işlemcileri nasıl 300 Japon Yenine alalım değil mi? Beni yanlış anlamışsınız. Birim para denilince çoğu kişinin aklına dolar ya da euro gelir. Kısacası maaşın ortalama 2000 birim olduğu bir ülkede 300 birime Ryzen 3 2200G aldığınızı düşünün.

Birim para derken bolivar ya da yeni kastetmedim, zaten edemem. Burada kastettiğim şey yaygın olarak kullanılan dolar ya da euro. Yoksa Ryzen serisi gibi güncel sayılabilecek işlemcileri nasıl 300 Japon Yenine alalım değil mi? Beni yanlış anlamışsınız. Birim para denilince çoğu kişinin aklına dolar ya da euro gelir. Kısacası maaşın ortalama 2000 birim olduğu bir ülkede 300 birime Ryzen 3 2200G aldığınızı düşünün.
Anladım hocam :).

Haketmiyor bence fiyatını. Aynı işlemci ben de var. APU kullanmak derdim değil de ben satsaydim 1200'den fazla istemezdim. Satmak istiyorum da yerine daha güçlü bir işlemci bulamamaktan korkuyorum.
Hocam ama 1200 civarı olanlara güvenemiyorum temsili resim filan kullanıyorlar. 1600 olanı elden alacağım adam video filan paylaşmış gerçekten düzgün yanında kutusu fanı vb de var.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı