Arkadaşlar selam. Öncelikle iyi sosyaller.
Televizyonumda Smart TV var fakat hiçbir uygulama olmadığından TV box almayı düşünüyorum. Prime Video, beIN sports, Netflix, YouTube için kullanırım.
Sizce TV box alınır mı? Alınırsa hangi TV box alınır?
Bütçe 1600 TL civarı, şu 3 ürünü buldum:
Xiaomi Mi TV Stick 1080P Android TV Media Player - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi Mi TV Stick 1080P Android TV Media Player yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Televizyon 1080p izletiyor fakat 4K olanlar daha iyi performans verdiği için 4K almayı planlıyorum.Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Medya Oynatıcı (2. Nesil) - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Medya Oynatıcı (2. Nesil) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kasma donma vs. oluyor mu hocam? Bir de Android sürümü şuan kaç acaba?Hocam 4K olan bizde var gayet memnunum öneririm.
İP TV kutusu al. Daha iyi.Arkadaşlar selam. Öncelikle iyi sosyaller.
Televizyonumda Smart TV var fakat hiç bir uygulama olmadığından TV Box almayı düşünüyorum. Prime Video, Bein Sports, Netflix, Youtube gibi uygulamalar için kullanırım.
Sizce TV Box alınır mı, alınırsa hangi TV Box alınır?
Xiaomi Mi TV Stick 1080P Android TV Media Player yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Televizyon 1080p izletiyor fakat 4K olanlar daha iyi performans verdiği için 4K almayı planlıyorum.Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Medya Oynatıcı (2. Nesil) - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Medya Oynatıcı (2. Nesil) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Google tv'nin ana ekranı eski mi box Android tv ana ekranı gibi düzenlenebilir olsaymış çok daha iyiydi.Mi Box 2. nesil kullanıyorum 4K olarak ve Mi Box arayüzü vs. Mükemmel. Mi box öneririm.
Arkadaşlar selam. Öncelikle iyi sosyaller.
Televizyonumda Smart TV var fakat hiç bir uygulama olmadığından TV Box almayı düşünüyorum. Prime Video, Bein Sports, Netflix, Youtube gibi uygulamalar için kullanırım.
Hocam eğer hız ve akıcılık arıyorsanız Xiaomi Mi Tv Stick önermiyorum. Yıllardır kullandığım bir üründü fakat geçtiğimiz yaz bu modeli satın aldım. İnanılmaz akıcı ve hızlı. Şu an internette 4 GB ram + 32 GB depolamaya sahip modeli karaborsa olmuş sanırım.Arkadaşlar selam. Öncelikle iyi sosyaller.
Hocam şuan Mi Box 2.nesil ürününü sipariş verdim. 2 ay ertelemeli 2 taksit cazip geldi. Attığınız ürünü mü tercih etmeliyim yoksa verdiğim Mi Box siparişi iyi mi?Hocam eğer hız ve akıcılık arıyorsanız Xiaomi Mi Tv Stick önermiyorum. Yıllardır kullandığım bir üründü fakat geçtiğimiz yaz bu modeli satın aldım. İnanılmaz akıcı ve hızlı. Şu an internette 4 GB ram + 32 GB depolamaya sahip modeli karaborsa olmuş sanırım.
Xiaomi Mi Tv Stick konusuna tekrar gelirsek; cihaz gerçekten iyi fakat eski bir cihaz. Sadece canlı yayın izleyeceğim diyorsanız depolaması size fazlasıyla yeter fakat hız ve akıcılık istiyorsanız Xiaomi Mi Tv Stick artık geride kaldı diyebiliriz. Ben yeni cihaza geçiş yaptıktan sonra Xiaomi Mi Tv Stick cihazımı başka bir arkadaşıma verdim. Arada sırada iş yerinde lig maçlarını izlemek için kullanıyor.
Uzun vadede kullanayım, akıcı olsun istiyorsanız öncelik olarak 4 GB ram ve Netflix lisansı olan ürünlere bakın derim. 2 GB ram bana yeter diyorsanız Xiaomi Mi Box S 4K modeline ek olarak Aşağıdaki benim de 4 GB modelini kullandığım ürünü size önerebilirim.
Hocam RAM'i yazmıyor. Kaç GB RAM var bu üründe acaba?Nokia Streaming Box 8000 4K UHD TV Box Fiyatı ve Özellikleri
Nokia Streaming Box 8000 4K UHD TV Box özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Sticklerden uzak durun...üzülürsünüz.
mi box 2.nesil 2gb ram 8gb romHocam şuan Mi Box 2.nesil ürününü sipariş verdim. 2 ay ertelemeli 2 taksit cazip geldi. Attığınız ürünü mü tercih etmeliyim yoksa verdiğim Mi Box siparişi iyi mi?
Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Medya Oynatıcı (2. Nesil) - Fiyatı, Yorumları
Hocam RAM'i yazmıyor. Kaç GB RAM var bu üründe acaba?