XenoVoid Picopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 518 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #11 Tulpar T7 V25.1 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook bu var bütçeni biraz aşıyor ama bayağı kaliteli gördün mü bilmiyorum ama MSI yapımı zaten tasarımdan falan anlarsın.
Tulpar T7 V25.1 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook bu var bütçeni biraz aşıyor ama bayağı kaliteli gördün mü bilmiyorum ama MSI yapımı zaten tasarımdan falan anlarsın.
TurtleCanUsePC Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 1.116 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #12 @egeoz316 güzel gözüküyor. Kronik sorunu falan yoksa belki bunu alabilirim. Teşekkür ederim. XenoVoid dedi: Tulpar T7 V25.1 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook bu var bütçeni biraz aşıyor ama bayağı kaliteli gördün mü bilmiyorum ama MSI yapımı zaten tasarımdan falan anlarsın. Genişletmek için tıkla... Babamı ikna edebilirsem bunu alacağım. Teşekkür ederim. XenoVoid dedi: Tulpar T7 V25.1 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook bu var bütçeni biraz aşıyor ama bayağı kaliteli gördün mü bilmiyorum ama MSI yapımı zaten tasarımdan falan anlarsın. Genişletmek için tıkla... Babamı ikna edebilirsem bunu alacağım. Teşekkür ederim.
@egeoz316 güzel gözüküyor. Kronik sorunu falan yoksa belki bunu alabilirim. Teşekkür ederim. XenoVoid dedi: Tulpar T7 V25.1 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook bu var bütçeni biraz aşıyor ama bayağı kaliteli gördün mü bilmiyorum ama MSI yapımı zaten tasarımdan falan anlarsın. Genişletmek için tıkla... Babamı ikna edebilirsem bunu alacağım. Teşekkür ederim. XenoVoid dedi: Tulpar T7 V25.1 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook bu var bütçeni biraz aşıyor ama bayağı kaliteli gördün mü bilmiyorum ama MSI yapımı zaten tasarımdan falan anlarsın. Genişletmek için tıkla... Babamı ikna edebilirsem bunu alacağım. Teşekkür ederim.
M MacTavish53 Picopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 885 Çözümler 7 Yer İstanbul 16 Ağustos 2021 #13 egeoz316 dedi: V20 serisi alınmaz, Abra kasa kullanıyor, alınacaksa V21, V22 ve V25 serileri alınmalı. Bu bütçede MUX bulunan adam akıllı laptop yok, normalde ROG önerirdim fakat MUX yok. Genişletmek için tıkla... Monster Tulpar T7 V21.5 Notebook Monster Tulpar T7 V21.5 Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Bu nasıl?
egeoz316 dedi: V20 serisi alınmaz, Abra kasa kullanıyor, alınacaksa V21, V22 ve V25 serileri alınmalı. Bu bütçede MUX bulunan adam akıllı laptop yok, normalde ROG önerirdim fakat MUX yok. Genişletmek için tıkla... Monster Tulpar T7 V21.5 Notebook Monster Tulpar T7 V21.5 Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Bu nasıl?
TurtleCanUsePC Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 1.116 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #14 @MacTavish53 bu iyi miş bakalım ustamız @Radeon RX 5500M ne diyecek.
egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.089 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 16 Ağustos 2021 #15 MacTavish53 dedi: Monster Tulpar T7 V21.5 Notebook Monster Tulpar T7 V21.5 Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Bu nasıl? Genişletmek için tıkla... Bu alınır. TurtleCanUsePC dedi: @egeoz316 güzel gözüküyor. Kronik sorunu falan yoksa belki bunu alabilirim. Teşekkür ederim. Babamı ikna edebilirsem bunu alacağım. Teşekkür ederim. Babamı ikna edebilirsem bunu alacağım. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunu yok fakat MUX Switch barındırmıyor, ayrıca kamerası yok.
MacTavish53 dedi: Monster Tulpar T7 V21.5 Notebook Monster Tulpar T7 V21.5 Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Bu nasıl? Genişletmek için tıkla... Bu alınır. TurtleCanUsePC dedi: @egeoz316 güzel gözüküyor. Kronik sorunu falan yoksa belki bunu alabilirim. Teşekkür ederim. Babamı ikna edebilirsem bunu alacağım. Teşekkür ederim. Babamı ikna edebilirsem bunu alacağım. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunu yok fakat MUX Switch barındırmıyor, ayrıca kamerası yok.
TurtleCanUsePC Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 1.116 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #16 egeoz316 dedi: Kronik sorunu yok fakat MUX Switch barındırmıyor, ayrıca kamerası yok. Genişletmek için tıkla... Kamera o kadar da önemli değil benim için. En kötü PS3'ün kamerasını takarım PC'ye. Böyle giderse MUX Switch olmayan bir laptop alacağım herhalde.
egeoz316 dedi: Kronik sorunu yok fakat MUX Switch barındırmıyor, ayrıca kamerası yok. Genişletmek için tıkla... Kamera o kadar da önemli değil benim için. En kötü PS3'ün kamerasını takarım PC'ye. Böyle giderse MUX Switch olmayan bir laptop alacağım herhalde.
TÜPÇÜ FİKRET Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 713 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #17 Hocam aceleniz yoksa bir rivayete göre Eylül'de gelmesi beklenen efsanevi Lenovo Legion 5 adlı laptopu bekleyebilirsiniz. Tabi seçim sizin.
Hocam aceleniz yoksa bir rivayete göre Eylül'de gelmesi beklenen efsanevi Lenovo Legion 5 adlı laptopu bekleyebilirsiniz. Tabi seçim sizin.
egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.089 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 16 Ağustos 2021 #18 TÜPÇÜ FİKRET dedi: Hocam aceleniz yoksa bir rivayete göre Eylül'de gelmesi beklenen efsanevi Lenovo Legion 5 adlı laptopu bekleyebilirsiniz. Tabi seçim sizin. Genişletmek için tıkla... Artık bekleye bekleye nereye kadar, bazı insanlar şubattan beri bekliyor, ayrıca ne kadara geleceği belli değil.
TÜPÇÜ FİKRET dedi: Hocam aceleniz yoksa bir rivayete göre Eylül'de gelmesi beklenen efsanevi Lenovo Legion 5 adlı laptopu bekleyebilirsiniz. Tabi seçim sizin. Genişletmek için tıkla... Artık bekleye bekleye nereye kadar, bazı insanlar şubattan beri bekliyor, ayrıca ne kadara geleceği belli değil.
M MacTavish53 Picopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 885 Çözümler 7 Yer İstanbul 16 Ağustos 2021 #19 @egeoz316 Windows Hello desteklediğini söylüyor Monster’ın sitesinde. Birde fotoğraflarda kamera var.
@egeoz316 Windows Hello desteklediğini söylüyor Monster’ın sitesinde. Birde fotoğraflarda kamera var.
TurtleCanUsePC Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 1.116 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #20 TÜPÇÜ FİKRET dedi: Hocam aceleniz yoksa bir rivayete göre Eylül'de gelmesi beklenen efsanevi Lenovo Legion 5 adlı laptopu bekleyebilirsiniz. Tabi seçim sizin. Genişletmek için tıkla... bu ay içinde alacağız.
TÜPÇÜ FİKRET dedi: Hocam aceleniz yoksa bir rivayete göre Eylül'de gelmesi beklenen efsanevi Lenovo Legion 5 adlı laptopu bekleyebilirsiniz. Tabi seçim sizin. Genişletmek için tıkla... bu ay içinde alacağız.