niyyazi58 Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 352 12 Ocak 2022 #21 lidevdiyebirisi dedi: Yarın saat 20:00 gibi eve gelirim. İnşaallah bitmemiş olur stoğu. Eee PSU yokmuş. Genişletmek için tıkla... Ben attığımda PSU vardı kasanın modeli gamegarajin olmalı Asus bir kasa seçerseniz yanına PSU da seçmek zorunda kalıyorsunuz
lidevdiyebirisi dedi: Yarın saat 20:00 gibi eve gelirim. İnşaallah bitmemiş olur stoğu. Eee PSU yokmuş. Genişletmek için tıkla... Ben attığımda PSU vardı kasanın modeli gamegarajin olmalı Asus bir kasa seçerseniz yanına PSU da seçmek zorunda kalıyorsunuz
lidevdiyebirisi Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 688 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #22 niyyazi58 dedi: Ben attığımda PSU vardı kasanın modeli gamegarajin olmalı Asus bir kasa seçerseniz yanına PSU da seçmek zorunda kalıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Anladım.
niyyazi58 dedi: Ben attığımda PSU vardı kasanın modeli gamegarajin olmalı Asus bir kasa seçerseniz yanına PSU da seçmek zorunda kalıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Anladım.