16000 TL sistem toplama

Bütçe
16000

Xryons

Yoctopat
Daha fazla  
Şu an piyasadaki ekran kartı stok ve fiyat problemi sebebiyle çok kararsız kaldım. Ekran kartı dışındaki parçalar şu şekilde;
Cooler Master MB511 kasa, Gigabyte B550 S2H, Ryzen 5 5600X, Kingston 2x8GB HyperX, kinston 500GB M.2 SSD (hard disk ve Power Supply eski kasadan kullanacağım)

Bu sisteme ekran kartı için önerilerinizin yanı sıra bir sorum daha olacaktı. Evet Vatan Bilgisayar da fiyatlar absürt durumda ama güvenerek alışveriş yapabileceğim diğer bilgisayar donanım satışı gerçekleştiren siteler konusunda birazcık çekingenim. Diğer platformlar hakkında görüşlerinizi dinlemek isterim :)

Hocam Vatan'ı indirimli ürünler hariç önermem, cidden absürt paralara satıyorlar şu dönemde. Önerim "İndirim Köşesi" yerini takip etmek ve ekran kartı bulmak. İtopya, İnceehesap, İnventus ve Gamegaraj gibi sitelerden güvenli alışveriş yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Şu an piyasadaki ekran kartı stok ve fiyat problemi sebebiyle çok kararsız kaldım. Ekran kartı dışındaki parçalar şu şekilde;
Cooler Master MB511 kasa, Gigabyte B550 S2H, Ryzen 5 5600X, Kingston 2x8GB HyperX, kinston 500GB M.2 SSD (hard disk ve Power Supply eski kasadan kullanacağım)

Bu sisteme ekran kartı için önerilerinizin yanı sıra bir sorum daha olacaktı. Evet Vatan Bilgisayar da fiyatlar absürt durumda ama güvenerek alışveriş yapabileceğim diğer bilgisayar donanım satışı gerçekleştiren siteler konusunda birazcık çekingenim. Diğer platformlar hakkında görüşlerinizi dinlemek isterim :)

Bütçe 16000 miş yeni gördüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı