S24 FE alınır mı?

Zelmore

Kilopat
Ben exnos modelini 2022 Nisan ayından beri kullanıyorum. 2.nesil de kullanılan Snapdragon işlemcinin de pek farkı yok diyorlar özellikle batarya süresi açısından. Bu paylaştığım ekran süresini %90 Wi-Fi ile aldığımı belirteyim. Gün içerisinde hep mobil veri kullanırsam en fazla iki veya üç saat ekran süresi alıyorum. Gün içerisinde cihazı sürekli şarj ediyorum. Ayrıca telefonun arka kapağı kendiliğinden açılmaya başladı. Sanıyorum yapıştırıcı sıvısının ömrü bitmeye başladı.

Samsung'un hep uzun ömürlülüğü öve öve bitirilemiyor ama böyle sorunlar yaşatması normal mi? S24FE düşünüyordum ben de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam S24FE sahibiyim. Endişelenebileceğin tek konu pil. İstiyorsan onun da ssini atayım alıntıladığın arkadaşın attığı gibi. Endişeni giderir mi bilmiyorum.

S24FE kullanıyorum ben aktif olarak, genel memnunum her işimi çözüyor. Donma kasma vs yok. Ama pil konusu sıkıntı biraz, ben çok kullanıyorum telefonu, normalde 1 gün gidiyordu. Artık günde 2 kere takıyorum hemen hemen. (Sabah 8 ve akşam 11-12 gibi)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı