16000TL laptop önerisi

Daha fazla  
Oyun olarak belki LoL veya Valorant bakarım. Konsol olduğu için oyun ile bir muhabbetim olmayacak. İnternet işlerini sıkıntısız halletmesi benim için yeterli. Bataryası iyi olsun. Mümkünse 120Hz ve canlı ekran olması iyi olur. Huawei D15 güzel gibi görünüyor. Siz ne önerirsiniz?

120HZ

60Hz kabul ederseniz Expertbook.

İlerde ram ilave edersin.

Hem throttle yapabilecek işlemci, hem bütçesinde Mx550 varken mx350 karta sahip, pil ömrü de kısa olacak, ekranı da 60Hz oradan da yakalayamıyor. Maalesef mantıklı değil.

Son düzenleme:
Hem throttle yapabilecek işlemci, hem bütçesinde MX550 varken MX350 karta sahip, pil ömrü de kısa olacak, ekranı da 60Hz oradan da yakalayamıyor. Maalesef mantıklı değil.

1135G7 ve 1235u işlemcileri fiili olarak kullanıyorum. 1235u daha fazla throttle oluyor. Ek olarak attığın cihazda MX550'yi göremedim Iris Xe Graphics var içerinde.

1135G7 ve 1235u işlemcileride fiili olarak kullanıyorum. 1235u daha falaz throttle oluyor. Ek olarak attığın cihazda MX550'yi göremedim Iris Xe Graphics var içerinde.
Mx550 atmadım zaten harici kartı cihaz kullanıcının isteklerine uymuyor. Ama illa isteseniz

Throttle sorunu 1235U'da 1135g7'den fazla olması pek mümkün görmüyorum. Herhangi bir kaynak atar mısınız?

MX550 atmadım zaten harici kartı cihaz kullanıcının isteklerine uymuyor. Ama illa isteseniz

Throttle sorunu 1235U'da 1135G7'den fazla olması pek mümkün görmüyorum. Herhangi bir kaynak atar mısınız?

Müsait bir zamanda iki cihazında testini yapıp yollarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı