1600TL'ye sistem önerisi

Abi klavye + mouse + Monitör + Hoparlör olarak ne öneriyorsun ?

Abi ram olarak corsair ne farkı var senin söylediğin dahamı iyi yoksa daha mı kötü ?

Abi güç kaynağı soğutucu falan vb lazım mı koymamışsın ?

Optik sürücü falan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bölüyorum ama o bütçeye GTX 760 sığar.

Sen son olarak @Silinen üye 'ın sisteminde RAM'i 4 gb yap ve ekran kartını GTX760 yap oyunlarda kat kat daha iyi olacaktır.

Ben sığmaz demedim ki. Ancak GTX 760 alırsan diğer parçalardan kısmak zorunda kalırsın, yani kaliteli olmaz. Mesela anakartı berbat bir anakart olan H81M-P33 yaparsın, RAM'i 4 GB yaparsın, 500 GB HDD alırsın, kasayı CMP-500 yaparsın. GTX 760'ı mis gibi sığdırırsın ama diğer parçalar kalitesiz olur. ;)

Hem R9 270X GTX 760'a yakın performans veriyor. :)

@Silinen üye Oyunlarda kat kat artış olmaz, 5-6 FPS fark olur. Ama isterse GTX 760 yapabilir, iyi de olur. :)

Ben sığmaz demedim ki. Ancak GTX 760 alırsan diğer parçalardan kısmak zorunda kalırsın, yani kaliteli olmaz. Mesela anakartı berbat bir anakart olan H81M-P33 yaparsın, RAM'i 4 GB yaparsın, 500 GB HDD alırsın, kasayı CMP-500 yaparsın. GTX 760'ı mis gibi sığdırırsın ama diğer parçalar kalitesiz olur. ;)

Bütçeyi 30-40 TL aşarak sistemin kendisini 1 yıl daha fazla götürmesini sağlayabilir. 4gb ram yaptığımızda bir şeyden kısmaya gerek kalmamış oluyor ve kalite de düşmüyor. İleride ekler bir 4gb daha. ;)

@Silinen üye Oyunlarda kat kat artış olmaz, 5-6 FPS fark olur. Ama isterse GTX 760 yapabilir, iyi de olur. :)
Oyundan oyuna göre değişiyor. FPS oyunlarda 15-20 FPS fark bile olabiliyor. Ve 15 FPS az değil. Yıllar sonra çıkan bir oyunda R9 270X 1-2 FPS verirken GTX 760 15-16 FPS verecek. Hem kalitelisini alsın alabiliyorken.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı