1600TL'ye sistem önerisi

En iyisi hangisiyse bana onun bir toplama haritasını verir misin lütfen ?

Fazla bir fiyat artışı olmazsa alırım. Sen yine bana fiyatları yazıp tablo şeklinde verir misin ?

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat artışı var mı peki ?

Ve Ram olarak corsair mi alsam daha iyi olur. Yoksa senin dediğinin 4 gb'ınımı alsam?

Ve ram düşüp ekran kartının artması iyimi olur yoksa kötü mü ?

1. 40-50TL fiyat artışı olur.
2. Corsair Vengeance 4 GB Low Profile RAM almalısın. Ileri Soğutucu takınca zorlanmazsın. :)

3. Daha iyi olur, ileride 4 GB Ram daha ekler keyfine bakarsın. :)

Abi anakartı O.C. mi? Yoksa TOP mu alayım O.C. daha ucuz.

Belki babamı ikna edip rami aynı bırakabilirim 1.620 tl yken 1.788 tl oluyor ama belki :)

Abi birde soğutucu lazım mı yoksa kasa soğutuculu mu?

@TheWitcher abi lütfen müsaitsen cevap yazar mısın ?

1. Ekran kartı demek istedin heralde. TOP modelini almaya gerek yok, OC modeli de gayet iyidir. TOP modeli sadece kendiliğinden daha fazla OC yapılmış halde geliyor.

2.Soğutucuya gerek yok. O işlemciyi stok fanla kullanabilirsin. Ayrıca kasada kendiliğinden fan var zaten, ek olarak almaya gerek yok. :)

Şunu mu kullansam hem daha iyi hemde ekran kartıyla işlemci aynı şeyde bayağı kar etmiş gözüküyorum ne dersin? Bunu mu alayım işlemci ve ekran kartı yerine APU olarak yoksa aynen eski sisteme devam mı ne dersin ? The Witcher

Ne olur daha mı kötü olur yoksa daha mı iyi mi? Bence 4.1 ghz iyi ama ekran kartı kötü olabilir linki vermeyi unutmuşum. Amd A10 6800K Soket Fm2 4.1Ghz 4Mb Cache 32Nm İşlemçi + Hd8670D Gpu - Vatan Bilgisayar

Bana güç kaynağı vermemişsin? Kaçıncı soruşum gereklimi yoksan içinde var mı ? Yada ekran kartı aynen kalsın işlemci yerine mi koysam çünkü 4.1 ghz iyiye benziyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı