165.000TL motor önerisi

Kaan Hawk

Decapat
Daha fazla  
2. el almayı düşünüyorum, üstüne çok az katabilirim. Naked veya Sport fark etmez tavsiyenizi bekliyorum şu an aklımda Voge 250rr var.

2. el almayı düşünüyorum, üstüne çok az katabilirim. Naked veya Sport fark etmez tavsiyenizi bekliyorum şu an aklımda voge 250rr var.

CB250R bakılır o fiyat bandında güzel temizlerini bulabilirsin bence.

X-Pulse 4V Pro öneririm. Güzel ve rahat bir motosiklettir. 2 el ns 200 veya RS 200 de düşünebilirsiniz.

Ekipman ve eğitim almayı ihmal etmeyin.

Hocam selam öncelikle, konudan bağımsız direkt size bir sorum olacak neden hemen hemen her " motosiklet önerisi" konularında aynı markanın ve hatta çoğu zaman aynı modeli öneriyorsunuz? Önerdiğiniz motorların nasıl bir farkı var daha doğrusu sürekli bu markayı önerecek kadar ne var bu markada aydınlatırsanız sevinirim.

Önerdiğiniz motorların nasıl bir farkı var?
Bütçeler belli. Ne kadar para harcanabileceği belli. Bu yüzden sürdürülebilirliği ve sağlamlığı belli başlı seviyelerde olan motosikletleri öneriyorum.

Ayrıca benim önerilerim aynı değil, bütçeler ve istenilen tipler aynı. 500 bin TL bütçeli öneri konusu gelse ona 150 bin liraya X-Pulse al kalanı cebinde kalsın demem. Tenere 700 öneririm, 5-6 yıllık Africa Twin öneririm, 790ADV öneririm.

Bu bütçelerde çılgınlığa ve farklı/yeni markalara yönelmek biraz yanlış oluyor benim görüşümde çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı