Genel olarak açıkcası G-Sync özelliği de var bu fiyata çok iyi diye düşündüm.
FreeSync monitörü G-Sync olarak kullanabilirsiniz zaten yani sırf G-Sync var diye alınmaz bence.
Genel olarak açıkcası G-Sync özelliği de var bu fiyata çok iyi diye düşündüm.
Casper'da HDR ile birlikte G-Sync kullanılamıyor, G-Sync input laga sebep olduğundan rekabetçi tarzda açmazsınız ve TN panel. Pek bir öne geçiren özelliği yok.Genel olarak açıkcası g-sync özelliği de var bu fiyata çok iyi diye düşündüm.
ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da biraz daha fiyat koyarak bunu alsam önerir misin ?Casper'da HDR ile birlikte G-Sync kullanılamıyor, G-Sync input laga sebep olduğundan rekabetçi tarzda açmazsınız ve TN panel. Pek bir öne geçiren özelliği yok.
Hayır önermem. Alacaksanız G27F'in fiyatının düşmesini bekleyin, şu aralar bayağı yükselmiş.ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da biraz daha fiyat koyarak bunu alsam önerir misin ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.