165 Hz IPS 0.5 veya 1ms G-Sync monitör önerisi

Yagizzw

Picopat
Katılım
24 Temmuz 2023
Mesajlar
108
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bu yaz monitörü değişmek istiyorumda 1080p 165Hz 1ms veya 0.5ms IPS panel G-Sync'li olan ASUS'un monitörleri çok ilgimi çekti ama tam net bir bilgim yok yardımcı olur musunuz? 1080p 165Hz 1ms veya 0.5ms IPS panel G-Sync bu kriterlere uyuşan bir monitör var mıdır? Güzel fiyatı 7000i aşmazsa fena olmaz veya 8000i varsa düşük bütçeli oda olur yardımcı olursanız çok sevinirim.
 

İstediğin özellikler de ki en düşük fiyatlı bu sanırım.


ASUS istemiş arkadaş.
 

İstediğin özellikler de ki en düşük fiyatlı bu sanırım.

ASUS istemiş arkadaş.

Benim attığım?


İstediğin özellikler de ki en düşük fiyatlı bu sanırım.

ASUS istemiş arkadaş.

İlgimi çekti*
 
Son düzenleme:
Benim attığım?



İlgimi çekti*

Arkadaşlar FreeSync olupta G-SYNC açılan monitörler ile direkt G-SYNC olan monitörlerde bir fark var mıdır ona göre öyle bakarım.

Arkadaşlar sizden özür diliyorum IPS olmasa da olur ben IPS paneli renginden dolayı daha çok tercih ediyordum VA panel de olur.

Asus VG258QR Gaming Monitör Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus VG258QR kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al. sizce bu güzel midir?
Gayet güzel bir monitör. Renkleri de güzel istediğin özelliklere de uyuyor yani alabilirsiniz.
 
Arkadaşlar FreeSync olup da G-SYNC açılan monitörler ile direkt G-SYNC olan monitörlerde bir fark var mıdır ona göre öyle bakarım.
İlk dediğin G-SYNC Compatible iken 2. dediğin Native G-SYNC. İkisi farklı şeyler. Native G-SYNC monitörlerde direkt olarak G-SYNC çipi bulunur.

Native G-SYNC monitörlerde VRR aralığı daha geniş olur ve Variable Overdrive ayarı bulunur, Variable Overdrive ayarı sayesinde daha geniş VRR aralığında daha iyi overdrive ayarlamalarıyla daha iyi Response Time değeri elde edebilirsin.

G-SYNC Compatible monitörlerde Native G-SYNC monitörlerdeki gibi geniş VRR aralığının garantisi olmamakla birlikte Variable Overdrive ayarı bulunmaz. G-SYNC Compatible'ın tek olayı G-SYNC aktif edersin ve stuttering ile tearingi azaltırsın/ortadan kaldırırsın.

Bütçeni bilmiyorum, bu sebeple öneri yapamayacağım.

VG258QR alınmaz, hem görüş açısı bozulmaları çok fazla (TN panel olmasından ötürü, TN panellerde görüş açısı bozulmaları fazla olur.) hem de renk gamutu zayıf bir model. Ek olarak fiyatı gereksiz pahalı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı