165 Hz monitör önerisi

G-Sync şart mıdır peki? Bir de 144 öneriniz var mı?

Ben FreeSync monitörle G-SYNC açtım şu anlık sorun yok ama bir garantisi de yok sorunsuz çalışacağının. Free Sync bence gerekli. Bir tık gecikme artsa da daha akıcı bir oyun deneyimi veriyor. Bir bakıp hemen öneride bulunuyorum.

Hocam konuda da belirttiğim gibi ben sadece FPS oyunu oynuyorum. Çok nadir diğer oyunları(Witcher3, GTA 5, Cyberpunk 2077) oynuyorum. Ve monitöre olan uzaklığımı da ölçtüm yaklaşık 15 cm civarı bi yakınlıktan oynuyorum :D Bunları göz önünde bulundurarak max 2200TL ye bir monitör almam gerekiyor.

Hocam konuda da belirttiğim gibi ben sadece FPS oyunu oynuyorum. Çok nadir diğer oyunları(Witcher3, GTA 5, Cyberpunk 2077) oynuyorum. Ve monitöre olan uzaklığımı da ölçtüm yaklaşık 15 cm civarı bir yakınlıktan oynuyorum :D bunları göz önünde bulundurarak Max 2200TL'ye bir monitör almam gerekiyor.

Çok yakın oturduğunuz için 24 inç bir şey seçtim. İlla 165Hz olsun derseniz de bunun aynı modelinin 165Hz olanı 2000 TL. Eğer ucu ucuna bütçeye sığdırsaydım önermezdim ama 2200 TL diyorsunuz :D. İsterseniz alın.

144HZ yeter diye düşünüyorum ya. Bulabilirsem 2. el 240 HZ alıcam ama 144 HZ daha mantıklı geliyor.

Monitör çok hoşuma gitti bu arada. Yorumları da gayet iyi. 12 taksit yapan bir yerden bulursam direk alacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı