165 Hz monitör tavsiyesi

Bütçe
4000
Dell G2422HS kullanıyorum tavsiye ederim Gaming gen TR de 4200 TL fiyat bandında seyrediyor bazen 4000 TL'ye kadar düşüyor bence kaçırma.

https://www.hepsiburada.com/dell-s2...g-monitor-p-HBCV000003SDYL?magaza=Hepsiburada
3100 TL ye almıştım 5,5 ay önce şu anda 4300 TL sizin bütçeyi biraz aşıyor ama kullandığım süre boyunca gayet memnunum daha uyguna bulabilirseniz tavsiye ederim.

Son düzenleme:
2 gündür araştırıyorum ama hala kararsızım g2422hs ve g24f-2 arasında. Keşke görme şansım olsaydı da canlı gözle bakabilseydim.

2 gündür araştırıyorum ama hala kararsızım G2422HS ve G24F-2 arasında. Keşke görme şansım olsaydı da canlı gözle bakabilseydim.

Eğer beklersen cuma akşamı evime geçeceğim G2422HS monitörümün istediğin fotoğraf ve videolarını atabilirim size oyunlarda The Forest, CS:GO, LoL, Valorant, BF1 ve bir sürü oyunun görüntülerini paylaşabilirim az çok fikir sahibi olursun.

Geç oldu ama teşekkür ederim. G24F-2 sipariş verdim

Bayram indirimi ile beraber bu monitörü almanız çok iyi olmuş hocam. Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Teşekkür ederim umarım sorunsuz gelir de iade etmek zorunda kalmam

Hayırlı olsun güle güle kullanın
Teşekkür ederim

Monitörüm geldi. Ne ölü piksel ne de gosting var. Işık sızması hiç yok ekran simsiyah ya da ben beceremedim öneren arkadaşlara teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…