165 Hz VA mı, 144 Hz IPS mi?

Mikaela

Hectopat
Daha fazla  
FPS oyunları oynuyorum. Sizce 165 Hz VA monitör mü, yoksa 144 Hz IPS monitör mü almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka aslında burada IPSmi VA'mı demek yetmiyor renklere düşkün müsün? Edit programları kullanıyor musun photshop tarzı, oyunlarda ki renk canlılığı önemli mi? En ufak FPS farkına takıyor musun gibi sorular var eğer ki renklere düşkünsen IPS alman daha mantıklı ama çok önemli değil FPS önemli Diyorsan VA panel tercih edebilirsin. Ben senin yerinde olsam 144Hz IPS alırdım hem IPS panellerin ömrü daha uzun.

Kanka aslında burada IPSmi VA'mı demek yetmiyor renklere düşkün müsün? Edit programları kullanıyor musun photshop tarzı, oyunlarda ki renk canlılığı önemli mi? En ufak FPS farkına takıyor musun gibi sorular var eğer ki renklere düşkünsen IPS alman daha mantıklı ama çok önemli değil FPS önemli Diyorsan VA panel tercih edebilirsin. Ben senin yerinde olsam 144Hz IPS alırdım hem IPS panellerin ömrü daha uzun.
Teşekkürlerrr

Ya arkadaşım şu benim yanıtlara dislike atanlar @Yunuss0 ve @Mantony yalan bir şey mi konuşuyorum arkadaşım ben niye dislike atıyorsunuz atıyorsanız sebep de söyleyin VA paneller daha hızlı tepkimelerine sürelerine sahip değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı