Shladex Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 74 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri I5 4570 R7 240 (4GB) 16 GB DDR3 128GB SSD Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #11 Taeones dedi: Ben geçen gün alırken dikkatimi çekmişti fakat Xbox Series ve One için yazıyordu. PC için bulamamıştım ve Rockstar üzerinden satın almıştım. Genişletmek için tıkla... Konsol için alıyorum hocam. Taeones dedi: O zaman tabii ki alınır. Öyle deseniz biz de ona göre cevap verelim hahahhaha Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler sanırım alacağım.
Taeones dedi: Ben geçen gün alırken dikkatimi çekmişti fakat Xbox Series ve One için yazıyordu. PC için bulamamıştım ve Rockstar üzerinden satın almıştım. Genişletmek için tıkla... Konsol için alıyorum hocam. Taeones dedi: O zaman tabii ki alınır. Öyle deseniz biz de ona göre cevap verelim hahahhaha Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler sanırım alacağım.
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.049 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 19 Ocak 2025 #12 Shladex dedi: Konsol için alıyorum hocam. Tamam hocam teşekkürler sanırım alacağım. Genişletmek için tıkla... Ne demek, iyi oyunlar dilerim.
Shladex dedi: Konsol için alıyorum hocam. Tamam hocam teşekkürler sanırım alacağım. Genişletmek için tıkla... Ne demek, iyi oyunlar dilerim.