1650 2K oyun açar mı?

Peki bu ekran kartının 2k'da açabileceği oyun listesini nereden ulaşabilirim? GTA V 2k ultrada açarmı?
Youtube üzerinden araştırabilirsin. Direkt olarak arama kısmına GTX1650 2k yaz ve arat bakalım.
Peki bu ekran kartının 2K'da açabileceği oyun listesini nereden ulaşabilirim? GTA V 2K Ultra'da açar mı?

Evet birisi video paylaşmış YouTube üzerinden arattım ve yakaladım hemen. GTA V oyununu, 4K 30-40 FPS arası oynayabiliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu değerler bu oyun için iyi mi?
Mesele açması değilki açar ama oynatması yani akıcı şekilde oynuyamazsın ekran kartını yükseltmen lazım.
Yazın satıp 3050 veya duruma göre 3060 geçmeyi düşünüyorum.

Bu değerler bu oyun için iyi mi?

Yazın satıp 3050 veya duruma göre 3060 geçmeyi düşünüyorum.

144Hz hızında çalışan bir monitörde 30-40 FPS yedirmek biraz gözünüze batabilir. Benim önerim eğer ben canlı gibi oynayacağım 4K oynayacağım diyorsanız grafik ayarlarını kısıp çözünürlüğü bahsi geçen videodaki gibi 4K yaparak oynayabilirsiniz. Tabii 3060 gibi bir karta geçmek bu konuda daha iyi bir seçenek. Sizi daha çok rahatlatacaktır.

GTA V oyununu rahatlıkla 4K çözünürlükte oynatabiliyor testlerde de görebileceğiniz üzere.
GTA V Optimizesi çok çok iyi olan bir oyun. Tahminlerime göre 70-80 fps arası alırsınız GTA V'de 2K ile. Bu sefer 144HZ Monitörün anlamı kalmıyor o fpsler arasında. Hesaba yeni çıkan oyunların daha yüksek sistemler istediğini varsayarsak 2K'da anca eski oyunları oynarsınız oda tam performans ve verim elde edemeden. RTX 3060 gibi ekran kartlarına bile 2K değil 1080P tavsiye ediliyor tam performans alabilmek için.

Tabii ki, zaten yine yanıt olarak yazdım. 144Hz bir monitöre 30-40 fps yedirmek mantıklı değil ve muhtemelen akıcı olmayacaktır. Arkadaşımız, oynanabilirlik açısından sorduğu için soruya olumlu yanıt veriyorum

Hikayeli oyunlarda 144 FPS alabileceğizi inaniyor musunuz Online oyunlarda olur o iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…