Hokkabaz Gibiyim
Hectopat
Peki bu ekran kartının 2k'da açabileceği oyun listesini nereden ulaşabilirim? GTA V 2k ultrada açarmı?1920x1080 ise evet.
Peki bu ekran kartının 2k'da açabileceği oyun listesini nereden ulaşabilirim? GTA V 2k ultrada açarmı?1920x1080 ise evet.
Youtube üzerinden araştırabilirsin. Direkt olarak arama kısmına GTX1650 2k yaz ve arat bakalım.Peki bu ekran kartının 2k'da açabileceği oyun listesini nereden ulaşabilirim? GTA V 2k ultrada açarmı?
Peki bu ekran kartının 2K'da açabileceği oyun listesini nereden ulaşabilirim? GTA V 2K Ultra'da açar mı?
Peki bu ekran kartının 2K'da açabileceği oyun listesini nereden ulaşabilirim? GTA V 2K Ultra'da açar mı?
Youtube üzerinden araştırabilirsin. Direkt olarak arama kısmına GTX1650 2k yaz ve arat bakalım.
Evet birisi video paylaşmış YouTube üzerinden arattım ve yakaladım hemen. GTA V oyununu, 4K 30-40 FPS arası oynayabiliyor.
Yazın satıp 3050 veya duruma göre 3060 geçmeyi düşünüyorum.Mesele açması değilki açar ama oynatması yani akıcı şekilde oynuyamazsın ekran kartını yükseltmen lazım.
2K CS 1.6 keyfi yapabilirsiniz o ekran kartıyla hocam.
Bu değerler bu oyun için iyi mi?
Yazın satıp 3050 veya duruma göre 3060 geçmeyi düşünüyorum.
Bu değerler bu oyun için iyi mi?
Yazın satıp 3050 veya duruma göre 3060 geçmeyi düşünüyorum.
GTA V Optimizesi çok çok iyi olan bir oyun. Tahminlerime göre 70-80 fps arası alırsınız GTA V'de 2K ile. Bu sefer 144HZ Monitörün anlamı kalmıyor o fpsler arasında. Hesaba yeni çıkan oyunların daha yüksek sistemler istediğini varsayarsak 2K'da anca eski oyunları oynarsınız oda tam performans ve verim elde edemeden. RTX 3060 gibi ekran kartlarına bile 2K değil 1080P tavsiye ediliyor tam performans alabilmek için.GTA V oyununu rahatlıkla 4K çözünürlükte oynatabiliyor testlerde de görebileceğiniz üzere.
Tabii ki, zaten yine yanıt olarak yazdım. 144Hz bir monitöre 30-40 fps yedirmek mantıklı değil ve muhtemelen akıcı olmayacaktır. Arkadaşımız, oynanabilirlik açısından sorduğu için soruya olumlu yanıt veriyorumGTA V Optimizesi çok çok iyi olan bir oyun. Tahminlerime göre 70-80 fps arası alırsınız GTA V'de 2K ile. Bu sefer 144HZ Monitörün anlamı kalmıyor o fpsler arasında. Hesaba yeni çıkan oyunların daha yüksek sistemler istediğini varsayarsak 2K'da anca eski oyunları oynarsınız oda tam performans ve verim elde edemeden.
Tabii ki, zaten yine yanıt olarak yazdım. 144Hz bir monitöre 30-40 FPS yedirmek mantıklı değil ve muhtemelen akıcı olmayacaktır. Arkadaşımız, oynanabilirlik açısından sorduğu için soruya olumlu yanıt veriyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.