1650 2K oyun açar mı?

GTA V Optimizesi çok çok iyi olan bir oyun. Tahminlerime göre 70-80 fps arası alırsınız GTA V'de 2K ile. Bu sefer 144HZ Monitörün anlamı kalmıyor o fpsler arasında. Hesaba yeni çıkan oyunların daha yüksek sistemler istediğini varsayarsak 2K'da anca eski oyunları oynarsınız oda tam performans ve verim elde edemeden. RTX 3060 gibi ekran kartlarına bile 2K değil 1080P tavsiye ediliyor tam performans alabilmek için.
Her şey ters orantılı mı benim sistemde?

Hikayeli oyunlarda 144 FPS alabileceğizi inaniyor musunuz Online oyunlarda olur o iş.

Elimde GTX1660 var düz modeli. Ben 2K 4K oyun oynamaya hiç kalkışmadım çünkü bu kartın 1080p çözünürlükte zaten tadından yenmeyeceğini biliyorum. Demek istediğim, arkadaş oynayabilir miyim? Yani açar mı? Derken ki kastı olan kasmadan ve akıcıda olmasa da olur kastında bir cevap aradığını tahmin yürüterek, test sonuçlarına da dayanarak, evet 4K çözünürlükte oynayabilirsin demek istiyorum ancak tekrar söylüyorum ne keyif alırsınız ne de akıcı olur. 144Hz gücünde çalışan bir monitöre "tekrar söylüyorum" 30-40 FPS yedirmek hiç mantıklı ve akıcı veyahut keyifli olmaz.

Elimde GTX1660 var düz modeli. Ben 2K 4K oyun oynamaya hiç kalkışmadım çünkü bu kartın 1080p çözünürlükte zaten tadından yenmeyeceğini biliyorum. Demek istediğim, arkadaş oynayabilir miyim? Yani açar mı? Derken ki kastı olan kasmadan ve akıcıda olmasa da olur kastında bir cevap aradığını tahmin yürüterek, test sonuçlarına da dayanarak, evet 4K çözünürlükte oynayabilirsin demek istiyorum ancak tekrar söylüyorum ne keyif alırsınız ne de akıcı olur. 144Hz gücünde çalışan bir monitöre "tekrar söylüyorum" 30-40 FPS yedirmek hiç mantıklı ve akıcı veyahut keyifli olmaz.
Ben de GTX 1080 var. 6 yıl önce ilk aldığımda dahi 2K monitör almamıştım çünkü biliyordum ki 2K ayarında güzelce oynatacak tek kart 1080 Ti idi. Şuanda GTX 1080 ile 1080p de gayet güzel oynuyorum. Kişiden kişiye değişir tabii ama 2K veya 4K çok aramıyorum. Düzgünce 1080p oynamak fazlasıyla yeterli benim görüşüm.

Ben de GTX 1080 var. 6 yıl önce ilk aldığımda dahi 2K monitör almamıştım çünkü biliyordum ki 2K ayarında güzelce oynatacak tek kart 1080 Ti idi. Şu anda GTX 1080 ile 1080p de gayet güzel oynuyorum. Kişiden kişiye değişir tabii ama 2K veya 4K çok aramıyorum. Düzgünce 1080p oynamak fazlasıyla yeterli benim görüşüm.

Aynen öyle dostum, sende bendensin 😀. 1080p, yüksek ayarda oynamak bu kartların mesleğidir zaten. Tam bir fiyat performans ürünleridir ve bence 1080p yüksek ayarda bir de 144Hz monitörde güzel değerlerde oyun oynamanın tadı başka.

Aynen öyle dostum, sende bendensin 😀. 1080p, yüksek ayarda oynamak bu kartların mesleğidir zaten. Tam bir fiyat performans ürünleridir ve bence 1080p yüksek ayarda bir de 144Hz monitörde güzel değerlerde oyun oynamanın tadı başka.
Aynen öyle dostum ama bir türlü sıcaklığı düşüremedim. Yani Shadow of The Tomb Raider gibi ağır oyunları full ayarlarda oynarken 78 derece civarında. Çok sıcak bir ilde yaşıyorum ve yazın ne yapacağım bilmiyorum. Noctua fan alıp kendi fanlarını söküp klips ile sabitleyip SYS fandan kontrol etmeyi düşünüyorum. Gaming X cidden iyi soğutmuyor. Yabancı forumlarda da öyle diyorlar.

Aynen öyle dostum ama bir türlü sıcaklığı düşüremedim. Yani Shadow of the Tomb Raider gibi ağır oyunları Full ayarlarda oynarken 78 derece civarında. Çok sıcak bir ilde yaşıyorum ve yazın ne yapacağım bilmiyorum. Noctua fan alıp kendi fanlarını söküp klips ile sabitleyip SYS fandan kontrol etmeyi düşünüyorum. Gaming X cidden iyi soğutmuyor. Yabancı forumlarda da öyle diyorlar.

Ben Gigabyte kullanıyorum. Şu ana kadar 60 dereceleri çok nadir oldu geçtiği. 70 gördüm birkaç defa sadece. Model Gigabyte GTX1660 OC 6 GB.

Ben RX 570 ile 4K orta ayarlarda FSR açarak resident evil village oynadım. Eski oyunları 4K ultrada oynayabiliyorum. GTX 1650 bazı oyunları 2K oynatabilir. Resident Evil 5-6, skyrim, tomb raider 2013 gibi. Yani eski ve düşük sistem isteyen oyunları oynatır.

Ben Gigabyte kullanıyorum. Şu ana kadar 60 dereceleri çok nadir oldu geçtiği. 70 gördüm birkaç defa sadece. Model Gigabyte GTX1660 OC 6 GB.
En son dediğimi yapacağım hocam artık. Kasada XPG Invader kötü değil diye biliyorum. Fanlarım da yeni BeQuiet PureWings 2 1500 RPM. Şuan 1300 RPM'de çalıştırıyorum. 2 adet Noctua 120lik fanları takıp Anakartta SYS Fan'a bağlayacağım yazın :D

En son dediğimi yapacağım hocam artık. Kasada XPG Invader kötü değil diye biliyorum. Fanlarım da yeni Be Quiet purewings 2 1500 RPM. Şu an 1300 RPM'de çalıştırıyorum. 2 adet Noctua 120'lik fanları takıp anakartta SYS Fan'a bağlayacağım yazın :D

Yazın daha arıza zaten. Sıcaklıklar artmadan önlemi al tez vakitte eritmeyesin GPU'yu 😂😂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı