Tekrar FurMark’ı açıp SS atın. Nvidia Denetim Masası üzerinden Güç Tüketimi Modu’nu Yüksek Performans yapın. Çok değişik.@blavlmao hocam dediğinizi yaptım ama bir değişim meydana gelmedi. 1-2 profillerini de denedim, her profilde aynı işlemi gerçekleştirdim. Ekran kartı ile ilgili başka bir yazılım da yüklü değil. Sorun tamamen kasamı temizlemek için söküp takmamdan sonra başladı.
OCCT 6.0 indirip Power Test’e sokar mısınız? 6.0 indirin, 8 sorunlu. Çözümü bulana kadar devam.@blavlmao hocam performansa çektim ve tekrar girdim furmark'a değişen bir şey yok gibi.
Yok, Power Test yapacaksınız, ekran kartı değil. PSU’dan şüphelendim de.@blavlmao buyrun hocam. Vallahi umarım sayenizde bir çözüme ulaşırız çünkü başka hiçbir yerden bir çözüm bulamadım bu soruna saatlerdir uğraşıyorum.
@blavlmao hocam power test dediğim zaman yine üstteki pencereyi açıyor. Ben mi bulamadım acaba kusura bakmayın.
![]()
Rx 580 8 gb 300 mhz sorunu | DonanımHaber Forum
Arkadaşlar bios guncel driverlar guncel fakat kart 300 mhzde sabit bir turlu 1365 e gecmiyor kart sifir aldim gigabyte aorus modeliforum.donanimhaber.com
Radeon ayarları falan demiş arkadaş, bir bakın derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.