1650 Super sistem tavsiyesi

aliali00

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 1650 Super ekran kartlı sistem tavsiyelerinizi almak istiyorum. Deneyimli arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.
Tek siteden alabilirsek iyi olur, oradan kurup göndermeleri lazım. Çünkü ben kendim kuracak bilgiye sahip değilim parçalara zarar verebilirim.
Bütçe 6000 bin TL civarı 800 TL'ye de 75 Hz monitör beğenmiştim. Onu da alacağım. Yapacağınız sisteme uygun mu değil mi bu monitör onu da söylerseniz sevinirim.

Bu dönemde pc alma. 3-4 Ay sonra alırsan bin tl indirimli fiyata alabilirsin.
Sorun da tam burda 😂 çünkü kardeşim yaza kadar oyun oynayacak sonra derslere ağırlık verecek o yüzden almam gerekiyor
GTX 1650 Super stok da bulabilirseniz neden olmasın :D.
😂Hazır sistemlerde vardı sanırsam iki sitede gördüm ama kendim karar veremedim değer mi o sisteme diye

Sorun da tam burda 😂 çünkü kardeşim yaza kadar oyun oynayacak sonra derslere ağırlık verecek o yüzden almam gerekiyor

😂Hazır sistemlerde vardı sanırsam iki sitede gördüm ama kendim karar veremedim değer mi o sisteme diye
O sistemlerin linklerini bırakabilir misiniz?

O sistemlerin linklerini bırakabilir misiniz?

İkincisinde 1660 süper var

İkincisinde 1660 süper var

Hocam hiçbiri alınmaz.

Her biri birbirinden kötü. Kasa, PSU, kronik sorunlu SSD ve kötü Marka SSD seçenekleri. 6600 Fiyat bandına i5 10400F ve GTX 1660 Super sistem toplanabilir. Tabi stoklar yok.
Hocam bütçe uyarsa şu sistem alınabilir CYBER-10400F / Intel i5-10400F / ASUS TUF GTX 1660 SUPER 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Peki bu attığınız sistemi 1650 süper yapamıyormuyuz en azından fiyat düşer ve site güvenilirmi sorun vs çıkar mı yani

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı