Mouse klavye vesaire şeyleri çıkardınız değil mi? Ayrıca anakartı MSI B460M yapabilirsiniz.Tamamdır hocam şunu sipariş edeyim hemen
Sipariş verdim işlemci i5 10400F görsel attımBu monitörü almanızı öneririm hocam kaliteli.
GamePower Ursa Rgb 5000 Dpi Siyah Usb Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol mouse.
GamePower Ogre Rainbow Mekanik Mavi Switch Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol klavye.
Gamepower Medusa 7.1 Surround Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri kulaklık.
Bunları öneririm. i3 kullancaksanız RAM 2666'ta kalsın üstünü desteklemiyor.
Stoklarda var şu an i5 10400F ama? Sipariş verdiyseniz iptal edip tekrar verin.
Klavye, mouse, kulaklık ucuz olsun diyorsanız kalabilir de sitenin kendi ekipmanları.
Fakat kulaklığı değiştirebilirsiniz sanırım mikrofonu yok kulaklığın.
Hocam siparişi verdim teşekkür ederim yardım içinMouse klavye vesaire şeyleri çıkardınız değil mi? Ayrıca anakartı MSI B460M yapabilirsiniz.
Teşekkür ederim yardım için siparişi verdimBu monitörü almanızı öneririm hocam kaliteli.
GamePower Ursa Rgb 5000 Dpi Siyah Usb Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol mouse.
GamePower Ogre Rainbow Mekanik Mavi Switch Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol klavye.
Gamepower Medusa 7.1 Surround Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri kulaklık.
Bunları öneririm. i3 kullancaksanız RAM 2666'ta kalsın üstünü desteklemiyor.
Stoklarda var şu an i5 10400F ama? Sipariş verdiyseniz iptal edip tekrar verin.
Klavye, mouse, kulaklık ucuz olsun diyorsanız kalabilir de sitenin kendi ekipmanları.
Fakat kulaklığı değiştirebilirsiniz sanırım mikrofonu yok kulaklığın.
Monitörde bu oldu fikir değiştirdi curved olsun diye bizde bunu aldık umarım iyi ettikSipariş verdim işlemci i5 10400F görsel attım
Rampage RGW9 Comfort USB 7.1 RGB Oyuncu Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Rgw9 Comfort Siyah Usb 7.1 Surround Sound Rgb Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Logitech G102 Lightsync Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G102 Lightsync Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G102 Lightsync Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Logitech G213 Prodigy 920-008094 Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Logitech G213 Prodigy 920-008094 Kablolu Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hocam siparişi verdim teşekkür ederim yardım için
Teşekkür ederim yardım için siparişi verdim
Sipariş verdim işlemci i5 10400F görsel attım.
Rampage Rgw9 Comfort Siyah Usb 7.1 Surround Sound Rgb Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Logitech G102 Lightsync Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G102 Lightsync Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G102 Lightsync Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Logitech G213 Prodigy 920-008094 Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Logitech G213 Prodigy 920-008094 Kablolu Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hocam siparişi verdim teşekkür ederim yardım için.
Teşekkür ederim yardım için siparişi verdim.
Monitörde bu oldu fikir değiştirdi Curved olsun diye bizde bunu aldık umarım iyi ettik.
Asus TUF Gaming VG24VQ 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG24VQ 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG24VQ 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sipariş verdim işlemci i5 10400F görsel attım.
Hocam siparişi verdim teşekkür ederim yardım için.
Teşekkür ederim yardım için siparişi verdim.
Monitörde bu oldu fikir değiştirdi Curved olsun diye bizde bunu aldık umarım iyi ettik.
Asus TUF Gaming VG24VQ 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG24VQ 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG24VQ 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Rampage Kulaklık?Bütçe varsa güzel ama daha düşük fiyatlara da var. ASUS bir tık lüks kaçar. Ama dediğim gibi bütçe varsa bende bunu öneririm.
Mouse klavye güzel seçim.
Evet almış bulunduk yorumlar iyiydi bakalım nasıl çıkacakRampage Kulaklık?
Sizin önerdiğiniz ile arada 300 TL gibi fark vardı kardeşim de kavisli olsun diyince artık o anda aldık kavis istememiş olsaydı sizin dediğiniz monitörü alıyordukBütçe varsa güzel ama daha düşük fiyatlara da var. ASUS bir tık lüks kaçar. Ama dediğim gibi bütçe varsa bende bunu öneririm.
Mouse klavye güzel seçim.
Rampage hiçbir şey alınmaz. Keşke en azından medusa alsaydınız.Evet almış bulunduk yorumlar iyiydi bakalım nasıl çıkacak
Sizin önerdiğiniz ile arada 300 TL gibi fark vardı kardeşim de kavisli olsun diyince artık o anda aldık kavis istememiş olsaydı sizin dediğiniz monitörü alıyorduk
Yani çok mu kötü iptal etme seçeneğim hâlâ varRampage hiçbir şey alınmaz. Keşke en azından medusa alsaydınız.
Rampage hiçbir şey alınmaz. Keşke en azından medusa alsaydınız.
Rampage en kötü markalardan biri. 100 ürünü varsa 2-3 sağlamdır anca. Bloody G528C 7.1 RGB Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu alınabilir.Yani çok mu kötü iptal etme seçeneğim hâlâ var
GamePower Medusa 7.1 Pro Oyuncu KulaklıÄı Siyah Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Gamepower Medusa 7.1 Pro Oyuncu KulaklıÄı Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Dediğiniz ürün bu mu
Medusa mi yoksa bu muRampage en kötü markalardan biri. 100 ürünü varsa 2-3 sağlamdır anca. Bloody G528C 7.1 RGB Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu alınabilir.