1650 Super sistem tavsiyesi

Bu monitörü almanızı öneririm hocam kaliteli.
GamePower Ursa Rgb 5000 Dpi Siyah Usb Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol mouse.

GamePower Ogre Rainbow Mekanik Mavi Switch Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol klavye.

Gamepower Medusa 7.1 Surround Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri kulaklık.

Bunları öneririm. i3 kullancaksanız RAM 2666'ta kalsın üstünü desteklemiyor.
Stoklarda var şu an i5 10400F ama? Sipariş verdiyseniz iptal edip tekrar verin.
Klavye, mouse, kulaklık ucuz olsun diyorsanız kalabilir de sitenin kendi ekipmanları.
Fakat kulaklığı değiştirebilirsiniz sanırım mikrofonu yok kulaklığın.

Son düzenleme:
GamePower Ursa Rgb 5000 Dpi Siyah Usb Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol mouse.

GamePower Ogre Rainbow Mekanik Mavi Switch Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol klavye.

Gamepower Medusa 7.1 Surround Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri kulaklık.

Klavye, mouse, kulaklık ucuz olsun diyorsanız kalabilir de sitenin kendi ekipmanları.
Sipariş verdim işlemci i5 10400F görsel attım

Mouse klavye vesaire şeyleri çıkardınız değil mi? Ayrıca anakartı MSI B460M yapabilirsiniz.
Hocam siparişi verdim teşekkür ederim yardım için

Teşekkür ederim yardım için siparişi verdim
Sipariş verdim işlemci i5 10400F görsel attım

Hocam siparişi verdim teşekkür ederim yardım için

Teşekkür ederim yardım için siparişi verdim
Monitörde bu oldu fikir değiştirdi curved olsun diye bizde bunu aldık umarım iyi ettik

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-02-22-19-26-18-334_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-02-22-19-26-18-334_com.android.chrome.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Sipariş verdim işlemci i5 10400F görsel attım.

Hocam siparişi verdim teşekkür ederim yardım için.

Teşekkür ederim yardım için siparişi verdim.

Monitörde bu oldu fikir değiştirdi Curved olsun diye bizde bunu aldık umarım iyi ettik.

Bütçe varsa güzel ama daha düşük fiyatlara da var. ASUS bir tık lüks kaçar. Ama dediğim gibi bütçe varsa bende bunu öneririm.
Sipariş verdim işlemci i5 10400F görsel attım.

Hocam siparişi verdim teşekkür ederim yardım için.

Teşekkür ederim yardım için siparişi verdim.

Monitörde bu oldu fikir değiştirdi Curved olsun diye bizde bunu aldık umarım iyi ettik.

Mouse klavye güzel seçim.

Rampage Kulaklık?
Evet almış bulunduk yorumlar iyiydi bakalım nasıl çıkacak
Bütçe varsa güzel ama daha düşük fiyatlara da var. ASUS bir tık lüks kaçar. Ama dediğim gibi bütçe varsa bende bunu öneririm.

Mouse klavye güzel seçim.
Sizin önerdiğiniz ile arada 300 TL gibi fark vardı kardeşim de kavisli olsun diyince artık o anda aldık kavis istememiş olsaydı sizin dediğiniz monitörü alıyorduk

Evet almış bulunduk yorumlar iyiydi bakalım nasıl çıkacak

Sizin önerdiğiniz ile arada 300 TL gibi fark vardı kardeşim de kavisli olsun diyince artık o anda aldık kavis istememiş olsaydı sizin dediğiniz monitörü alıyorduk
Rampage hiçbir şey alınmaz. Keşke en azından medusa alsaydınız.

Yani çok mu kötü iptal etme seçeneğim hâlâ var

Dediğiniz ürün bu mu

Yani çok mu kötü iptal etme seçeneğim hâlâ var

Dediğiniz ürün bu mu
Rampage en kötü markalardan biri. 100 ürünü varsa 2-3 sağlamdır anca. Bloody G528C 7.1 RGB Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu alınabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı