1650 Super sistemde ekran bir anlık siyah olup düzeliyor

Katılım
3 Kasım 2022
Mesajlar
4.946
Çözümler
2
Merhaba, yaklaşık 1 ay önce GTX 1650 Super almıştım 2. el olarak. 1 aydır da kullanıyorum. İlk aldığımda pek gözüme bir şey çarpmadı fakat şimdi bayağı fazla olmadı. belki de ilk aldığım heyecanla pek dikkat etmedim. Neyse, dediğim gibi ekran siyah olup normale dönüyor anlık olarak bazen ekranın tamamı bazen ise mesela 400x280'lik bir alanda oluyor 1920x1080 monitörümde. Sebebi nedir bunun? Driver'ı nasıl kurduğumu hatırlamıyorum bu arada hızlı veya tam kurulum olarak sorarsanız.

Bilgisayarda da şu an R5 3600 var işlemci olarak ve aynı zamanda AMD Adrenalin Edition Software'i var. Onu açmaya çalıştığımda açılmıyor fakat bilgisayarda olması gerekli mi onu da bilmiyorum. Ne yapmalıyım? @Error @Kaan Diktaş @SadeceYiğit @SF24
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kabloları ve monitörün kontrolünü sağladıysan sorun ekran kartında gibi. Ekran kartının hangi çıkışını kullanıyorsun?
Monitörden emin değilim. 3 yıllık monitör GPR24C1MS144 modeli şuan satılmıyor zaten.
HDMI kullanıyorum. Benim için çok rahatsız edici değil ama çok fazla olursa sıkıntı olur kökünden çözelim diye şey etmiştim.
 
Monitörden emin değilim. 3 yıllık monitör GPR24C1MS144 modeli şu an satılmıyor zaten.
HDMI kullanıyorum. Benim için çok rahatsız edici değil ama çok fazla olursa sıkıntı olur kökünden çözelim diye şey etmiştim.

DP portu varsa onunla dene, bir de kablonun uclarını degistir kasaya taktıgını monitöre tak halihazırda kullandığın HDMI kablosunun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı