1650 Super'i satıp, 1660 Super'e geçilir mi?

Bence masrafa değmez. En az RTX 2060'a geçmeni öneririm.

3000 civarlarında 2060'lar. Nereden baksan tahmini 1300 TL üzerine eklemem gerekecek. Koltuk alacaktım, X Drive'dan :) sağlam para harcıyorum bu aralar. İnşallah batmam. 😄

Zamanında bütçem ona yetiyordu. Ama sistem bazlı konular açtığım zaman bazı arkadaşlar 1650 Super niye aldın? Biraz daha şunu koyup 60 modelini alabilirdin vs. vs. Ama eminim ki bana akıl verenler kesin 2080 kullanıyor. :) :)

Forumda bu kafadaki insanların sayısı epey fazla. Technopat hakkındaki belki en olumsuz eleştirim bu olabilir. Yaşın da etkisi var tabii. Hayat şartlarına alışmamış, ev geçindirmek fatura ödemek, alışveriş yapmak, kira ödemek gibi kavramları henüz tecrübe etmediklerinden ve ellerindeki parçalar muhtemelen babaları tarafından alındığından "her şeyin en iyisi" kafasıyla yaklaşılıyor. Aynı fiyat tutarında başka bir ürünü "bu ondan daha iyi" diye önerirsin anlarım. Ama adam atıyorum "200" TL bütçeyle kulaklık önerisi diye konu açıyor. Konu altına gelen 50 yorumdan 10 tanesi gerçekten 200 TL'lik ürün oluyor. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı