1650 Ti Apex Legends'da kaç FPS verir?

Hangi ayarlarda oynadığınıza bağlı. Oyunda çok kişinin olduğu ve sürekli bir yeteneğin kullanıldığı bir çatışmada ben 50 küsür FPS'e düştüğümü hatırlıyorum RTX 2060 ile. 1650ti hemen hemen 2060 ayarında bir kart o yüzden orta-yüksek ayarlarda 100 FPS oynatır muhtemelen ortalama.

Hangi ayarlarda oynadığınıza bağlı. Oyunda çok kişinin olduğu ve sürekli bir yeteneğin kullanıldığı bir çatışmada ben 50 küsur FPS'e düştüğümü hatırlıyorum RTX 2060 ile. 1650 Ti hemen hemen 2060 ayarında bir kart o yüzden orta-yüksek ayarlarda 100 FPS oynatır muhtemelen ortalama.

Hocam medium ayarlarda çok fazla 50 küsurlu sayıları görür müyüm yoksa nadiren mi başıma gelir? Yani benim için 60 FPS yeterli ama. Siz hangi ayarlarda 50'leri gördünüz?
80 üzeri verir dostum.
Drop veya 60 fps'in altını çok sık görür müyüm hocam ?

Hocam medium ayarlarda çok fazla 50 küsurlu sayıları görür müyüm yoksa nadiren mi başıma gelir? Yani benim için 60 FPS yeterli ama. Siz hangi ayarlarda 50'leri gördünüz?

Drop veya 60 FPS'in altını çok sık görür müyüm hocam?

1650 Ti kötü bir ekran kartı değil işlemcinde iyi 2013'te çıkan PS4'te bile kasmadan oynatıyorsa seninkini uçurur hocam 😁

Drop veya 60 FPS'in altını çok sık görür müyüm hocam?

Ben en yüksek ayarlarda 1080p de oynamıştım. Dediğim gibi çok nadiren olan bir durum, bu dediğim olay yaşandığında 20 kişi birbirine dalmıştı ve ultiler havada uçuyordu ki bu durumda bile anlık olarak 55-60 arasında gezdi. Sizin de durumunuz farklı olmayacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı