1650 Ti Dying Light kasma sorunu

plut00

Centipat
Bilgisayarımın (Gaming laptop) özellikleri şu şekilde:
- 16 GB RAM.
- Şu anda 210 GB boş hafızam var (512 GB).
- 1650 Ti ekran kartı.
- i7 10750H işlemci (10. nesil).
- Orijinal Windows 11 kullanmıyorum.

Dying Light'ta kimi yerde akici 70-80 kimi yerlerde drop giriyor ve FPS 20-30 seviyesine dusuyor. Nasil cozerim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-08-10-22-29-41-745-edit_com.whatsapp.jpg
    469,8 KB · Görüntüleme: 152
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınız fazlasıyla yeterli. Oyunda zaten max-min arası çok fazla grafik farkı yok. Hatta minimum bana göre daha güzel duruyor. Minimumda deneyebilirsiniz.

Artı -1 Eksi
Msi afterburner kurup izleme ayarlarını yapar mısınız? Oyunda kaynak kullanımlarına bir bakalım.

RTX 3060 Max-P ile aynı sorunu yaşamıştım. Laptop kaynaklı.

Bildiğim kadarı ile laptop 1650 ekran kartlarında oyun sıkıntı yaratıyor ama çözümü şöyle yaptım: Yeni oyun başlatın oyunun giriş sinematiğinde(yataktan kalktığınız yer) ayarlardan ekranı pencereli yapın sonra yaklaşık 8-10 defa alt+tab yapın sonra tekrar tam ekrana alıp tekrar alt+tab yapın(garanti olsun). Bunu her oyuna girdiğinizde yeni oyun kaydına girip yaparsınız. Benim böyle düzelmişti,başka bir yerden okumuştum. Umarım işe yarar.

Yaklaşık 1 saat felan oynadıktan sonra tekrar drop girebilir. Siz sadece alt+tab yapın bir kaç defa kendine gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…