1650 Ti i5 10200H sistem Minecraft kasıyor

Arkadaşlar merhaba, 1650 Ti + 8 GB RAM + i5 10200 h sistemim olmasına rağmen 140 150 FPS Minecraft oynuyorum. Ve Valorant 110 120 FPS. Fakat diğer ETS 2 - CS:GO gibi oyunlarda ETS 2: 80-90 (Extreme ayarlar) Forza Horizon yüksek ayarlar 80-70 FPS alıyorum. Neden bu oyunlar böyle? Sebebi nedir?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ram takarsan Valorant'ta çok güzel bir fps artışı görürsün.
RAM vermeyi deneyin, bende de aynı sorunlar oluyordu. Attığım videoyu takip ederseniz çözüme ulaşabailirsiniz.https://www.youtube.com/watch?v=PhhKiXtdEO0&t=138s
Sisteminiz nedir ve önceden kaç fps alıyordunuz ?
Arkadaşlar merhaba, 1650 Ti + 8 GB RAM + i5 10200 h sistemim olmasına rağmen 140 150 FPS Minecraft oynuyorum. Ve Valorant 110 120 FPS. Fakat diğer ETS 2 - CS:GO gibi oyunlarda ETS 2: 80-90 (Extreme ayarlar) Forza Horizon yüksek ayarlar 80-70 FPS alıyorum. Neden bu oyunlar böyle? Sebebi nedir?
Hocam şuanda Valorant'ta kaç fps alıyorsunuız ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ram takarsan Valorant'ta çok güzel bir fps artışı görürsün.

Sisteminiz nedir ve önceden kaç fps alıyordunuz ?

Hocam şuanda Valorant'ta kaç fps alıyorsunuız ?

hocam şuanda , 150-140 arası oluyor henüz ram ekletmedim para biriktiriyorum, yardımlarınız için çok teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı