1650 Ti ile Cyberpunk'ta 40 FPS almak

Visenya

Hectopat
1650 Ti ekran kartı ve Intel i5 10TH işlemci ile Cyberpunk'ta medium ayarlarda 35-45 FPS arası alıyorum normal midir? Yoksa oyunun optimizasyon sorunu ile alakalı mıdır?

Sorun ekran kartında değil zaten konu sahibinin kartı 1650 değil 1650 Ti. Çoğu oyunda aralarında 10-15 FPS fark var. Oyunun optimizasyonu sıkıntılı şu an da.
Cidden şaka gibi 15FPS diyorsun. 6-7FPS anca fark ediyor. Optimizasyon da çok kötü katılıyorum.
Sondaki Ti yazısını okudunuz mu acaba?
Sorun ekran kartında değil zaten konu sahibinin kartı 1650 değil 1650 Ti. Çoğu oyunda aralarında 10-15 FPS fark var. Oyunun optimizasyonu sıkıntılı şu an da.
Asus TUF A15 modelinde medium'da benzer değerleri alıyor. 1650ti kartı takılı. Hatta şehirde 30lara düştüğü oluyor. Üstüne bu masaüstü kart değil. Laptop kartı.

Şaka değil açıp testlerine bakın. Her şeyi bizden beklemeyin kendinizde araştırın biraz .
Baktım zaten. Baktıktan hemen sonra yazdım. 9 oyuna baktım AAA olan ve hepsinde en fazla 7FPS fazla vermiş. Dediğinize göre 1650 de 15FPS falan veriyordur sanıyorum. 1660 modelinin ti ve normal modellerinde var dediğiniz farklar.

Dosya Ekleri

• ek1.PNG
    ek1.PNG
    32,2 KB · Görüntüleme: 41
Benzer bir sorunu bir arkadaşımın bilgisayarında yaşamıştık. Desteklenen sürücüyü kurmuyordu bilgisayarı. Buraya tıklayarak Nvidia Experience'ı indirip uygulama içinden ekran kartı sürücüsünü güncelleyebilirsiniz rahatça. Ben buradan yapıyorum.
Tamamdır güncellemeyi hatırlattığın için teşekkür ederim. Experience üzerinden yükledim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı