1650 Ti kartın nasıl sadece belli programlarda çalışması sağlanır?

Eki Görüntüle 842515

Resimde olduğu gibi sadece Google açık 54 derece. Sence neden olabilir? %0 kullanılıyor gözükmekte.

Yüksek performans ayarlarında kullanmaktayım güç modunu ondan olabilir mi?
Evet olabilir. Tam emin değilim.
Düzenleme: Bilgisayar dizüstüymüş sanırım, o zaman sıcaklıklar normal gibi.

Benim de kullanım 0 ama 44 derece. Ben aldığımdan beri hiç temizletmedim laptopumu. Büyük ihtimal ondandır. Kullanım yoksa sorun yoktur büyük ihtimalle.
6 aylık laptop temizlenmezse bu kadar belirgin fark olur mu? Hiç sanmam.

Bunun dahili GPU geçmesinin sebebi grafik denetim masının otomatik seç modunda olmasıdır onu girip harici yaparsanız tam verim alabilirsiniz.
Pardon yanlış anlamışım.

Bunun dahili GPU geçmesinin sebebi grafik denetim masının otomatik seç modunda olmasıdır onu girip harici yaparsanız tam verim alabilirsiniz.

Tam olarak gidiş yolunu yazma şansın var mı?
Dizüstü için normal değil mi?
Dediğim gibi benim mantığıma göre çalışmayan şey ısınmaz yani en azından 55 derece olmaz, olmamalı.

Dediğim gibi benim mantığıma göre çalışmayan şey ısınmaz yani en azından 55 derece olmaz, olmamalı.

NVIDIA Denetim Masası şarj olma işareti var hemen yanında ok var yukarı doğru ona tıklayın orada çıkar denetim masası girin uygulamaya sonra direkt karşınıza şöyle bir ekran çıkar orada otomatik var onu yüksek performanslı grafik birimi yapın ve uygula derseniz harici ekran kartınız çalışacaktır.

Eğer tam anlamadıysanız daha detaylı anlatabilirim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (20).png
    165,2 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…