M Mehmet Alp Kütük Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 116 Çözümler 2 6 Nisan 2021 #1 GTX 1650 Ti, Ryzen 7 4800H, 16 GB RAM PC'mde düşük FPS alıyorum. Başka bir adam lowest ayarlarda 90-100 FPS alırken ben 60'ın üzerine çıkamıyorum, sorun ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2021
GTX 1650 Ti, Ryzen 7 4800H, 16 GB RAM PC'mde düşük FPS alıyorum. Başka bir adam lowest ayarlarda 90-100 FPS alırken ben 60'ın üzerine çıkamıyorum, sorun ne olabilir?
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 6 Nisan 2021 #2 Ekran kartı sürücüsü kurdunuz mu? Kurduysanız güncel mi? Oyun içinden MSI Afterburner ile ekran görüntüsü atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Ekran kartı sürücüsü kurdunuz mu? Kurduysanız güncel mi? Oyun içinden MSI Afterburner ile ekran görüntüsü atabilir misiniz?
KS KS M Mehmet Alp Kütük Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 116 Çözümler 2 6 Nisan 2021 #3 kade dedi: Ekran kartı sürücüsü kurdunuz mu? Kurduysanız güncel mi? Oyun içinden MSI Afterburner ile ekran görüntüsü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam hangi ayarlarda atayım değerleri? Hocam görseli yükelyemedim ama ekran kartı sıcaklığı 72 73 derece işlemci 82 83 falan ekran kartı yüzde 62 kullanıylıyor lowest ayarlarda yaptım testi. kade dedi: Ekran kartı sürücüsü kurdunuz mu? Kurduysanız güncel mi? Oyun içinden MSI Afterburner ile ekran görüntüsü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam bir de şöyle bir sıkıntı var sıcaklık değerleri birden 90 çıkıp geri 80'e iniyor. Son düzenleme: 6 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
kade dedi: Ekran kartı sürücüsü kurdunuz mu? Kurduysanız güncel mi? Oyun içinden MSI Afterburner ile ekran görüntüsü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam hangi ayarlarda atayım değerleri? Hocam görseli yükelyemedim ama ekran kartı sıcaklığı 72 73 derece işlemci 82 83 falan ekran kartı yüzde 62 kullanıylıyor lowest ayarlarda yaptım testi. kade dedi: Ekran kartı sürücüsü kurdunuz mu? Kurduysanız güncel mi? Oyun içinden MSI Afterburner ile ekran görüntüsü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam bir de şöyle bir sıkıntı var sıcaklık değerleri birden 90 çıkıp geri 80'e iniyor.