1650 Ti sistem FPS değerleri

Hocam 2x8 yapacaksanız bayağı artar.
O şekilde yapacağım gibi duruyor. Çünkü başka türlü oyun zevki kalmıyor. Umarım sadece Ram ile alakalıdır. Bir de hocam aynı frekansta farklı marka Ram kullansam sıkıntı çıkar mı? Micron 800 TL civarında çok tuzlu geliyor. Kaliteli ve beğenilen markaların 400 lira dolaylarında gezerken 800 lira vermek istemiyorum

O şekilde yapacağım gibi duruyor. Çünkü başka türlü oyun zevki kalmıyor. Umarım sadece RAM ile alakalıdır. Bir de hocam aynı frekansta farklı marka RAM kullansam sıkıntı çıkar mı? Micron 800 TL civarında çok tuzlu geliyor. Kaliteli ve beğenilen markaların 400 lira dolaylarında gezerken 800 lira vermek istemiyorum.

Sorun olmaz.

O şekilde yapacağım gibi duruyor. Çünkü başka türlü oyun zevki kalmıyor. Umarım sadece Ram ile alakalıdır. Bir de hocam aynı frekansta farklı marka Ram kullansam sıkıntı çıkar mı? Micron 800 TL civarında çok tuzlu geliyor. Kaliteli ve beğenilen markaların 400 lira dolaylarında gezerken 800 lira vermek istemiyorum
Ne yaptınız hocam sorunu çözüldü mü? Neyden kaynaklanıyormus bizide ayndinlatirsan seviniriz
3200(1600 mhz) ne anlama geliyor takılı ram 1600 mhz demi çalışıyor?

Dosya Ekleri

• IMG_20220103_153319.png
    IMG_20220103_153319.png
    248,3 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Aynı frekansta çalışan Micron 3200 MHZ ram aldım , FPS değerlerinde artış meydana geldi. Birde arkaplanda gereksiz çalışan çok uygulama kapattım. Bu şekilde 20 - 30 FPS artışı yaşadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı