1650 Ti sistem varken GTX 1660 Ti sisteme geçilir mi?

Hocam ben şöyle düşünüyorum 1650 Ti 1660 Ti'dan daha fosil o yüzden 1660 Ti benim için daha iyi.

İkisi de aynı fosil. 1660 Ti bu devirde ancak ikinci elde 2500-3000 TL'ye falan alınır, 10100F'in de değeri 1K civarı bu kadar. Kalan parayı nereye ödüyoruz anlamadım.

Hocam dandik parça dediğiniz tüm parçalar için geçerlimi yoksa işlemci iyi olursa mesela ne kadar iyi olmalı WattMan yaşamam

Anakart çok dandikse olabilir (Turbox vs ) RAM'ler çok kötüyse olabilir, İşletim sisteminde bir sorun varsa olabilir, PSU dandikse olabilir.

Hocam kendi kafanızda senaryo yaratmayın. Adam gibi indirimli sistem alan insanlar memnun.
Ben niye senaryo yaratayim bir kaç kişiden duydum internet bir delik nerden bilebilirdim yanlış olduğunu

Anakart çok dandikse olabilir (Turbox vs ) RAM'ler çok kötüyse olabilir, işletim sisteminde bir sorun varsa olabilir, PSU dandikse olabilir.

Hocam kendim toplama yapsam bana ne kadara denk gelebilir WattMan hatası vermeyecek bir sistem.

Ben niye senaryo yaratayim bir kaç kişiden duydum internet bir delik nerden bilebilirdim yanlış olduğunu

1 seneden fazla 5500 XT, 2 seneye yakın 6600 XT, birkaç haftadır da 4060 Ti kullanıyorum şu kadar söyleyeyim alayı aynı kart. Affedersin Gezginler'den sürücü indiren, Google'da Minecraft hilesi arayan tipler çöp gibi kullandıkları alet hata verince "AMD kötü yauv" diyor özeti bu.

Düzgün kullandıktan sonra hepsi aynı.

Hocam kendim toplama yapsam bana ne kadara denk gelebilir WattMan hatası vermeyecek bir sistem.
WattMan hatası vermeyecek bir sistem garantisi diye bir şey yok. Kaldı ki WattMan hata değil, uyarı UYARI!

Yok hocam gezginler kullanmıyorum tabii peki kendi laptopumu kaça satabilirim çok temiz bir ürün onu satıp nasıl bir sistem alabilirim.

Hocam kendim toplama yapsam bana ne kadara denk gelebilir WattMan hatası vermeyecek bir sistem

Bunun garantisi yok desem yeridir. NVIDIA da sütten çıkmış ak kaşık değil, FH4 de aylarca NVIDIA kartlarda süren bir süre sonra donup çökme hatası vardı en basitinden.

Peki dediğim laptopu kaç TL'ye satarım yanında mouse da vereceğim.

Onun için yeni konu açabilirsiniz .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…