FPS çok fark yok ama stabil değil. Ram kullanımı fazla.Windows 10 11e nazaran daha hızlı ve %lik FPS de daha yüksek değerler veriyor. Boşuna 11'i savunmayın bana defalarca denedim ve Windows 10 daha iyi bu sonuca vardım.
FPS çok fark yok ama stabil değil. Ram kullanımı fazla.Windows 10 11e nazaran daha hızlı ve %lik FPS de daha yüksek değerler veriyor. Boşuna 11'i savunmayın bana defalarca denedim ve Windows 10 daha iyi bu sonuca vardım.
Ayrıca Windows 11'e nazaran bir eksiği de yok Windows 10'un hatta daha kullanışlı. Ben eskiyi savunan biri değilim ama durum bu. E Core ve p Core Windows 10 da da 11 kadar iyi çalışır. Daha iyi çalışma gibi bir durum olamaz ikisi de NT 10.0 çünkü. Yani birkaç görsel yenilik dışında Windows 10 ve 11 tamamiyle aynı işletim sistemleri.FPS çok fark yok ama stabil değil. RAM kullanımı fazla.
Ayrıca Windows 11'e nazaran bir eksiği de yok Windows 10'un hatta daha kullanışlı. Ben eskiyi savunan biri değilim ama durum bu. E Core ve p Core Windows 10 da da 11 kadar iyi çalışır. Daha iyi çalışma gibi bir durum olamaz ikisi de NT 10.0 çünkü. Yani birkaç görsel yenilik dışında Windows 10 ve 11 tamamiyle aynı işletim sistemleri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.