1650 Ti vs 1650 Refresh

LongLiveOttoman

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar alabileceğim 1 tane 1650 Ti'li ve i5-10300H'li bilgisayar var, fiyatı 8300 TL. Öbür alabileceğim bilgisayar ise 1650 Refresh ekran kartına ve i5-11300 h işlemciye sahip, fiyatı 8400 TL. Bütçe olarak işime 8300 TL olan yarıyor. Fiyatı fazla olan PC ile az olan PC arasında dağlar kadar fark var mı yoksa 8300 TL olanı mı almalıyım?
Not: Aralarında başka fark yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartında yüzde 5 6'lık bir farkla 1650 Ti önde diye biliyorum ama işlemcide fark biraz daha fazla 11. nesilde Intel 10nm ye indirip Thunderbolt 4 desteği ile PCI-e gen 4'e geçiş yaptı. Gündelik kullanım içinse pek bir fark görmezsiniz.

Arkadaşlar alabileceğim 1 tane 1650 Ti'li ve i5-10300H'li bilgisayar var, fiyatı 8300 TL. Öbür alabileceğim bilgisayar ise 1650 Refresh ekran kartına ve i5-11300 h işlemciye sahip, fiyatı 8400 TL. Bütçe olarak işime 8300 TL olan yarıyor. Fiyatı fazla olan PC ile az olan PC arasında dağlar kadar fark var mı yoksa 8300 TL olanı mı almalıyım?
Not: Aralarında başka fark yok.
Hocam zahmet olmazsa bilgisayarların linkini atabilir misiniz?

Refresh dediğiniz dynamic boost olan 2021 modeli mi? Bu muhabbeti ben de merak ediyorum 1650Ti'den bir tık iyi diyorlar. Acaba kanıtı var mı?

Bundan önce arkadaş başka bir konu açmıştı oradan biliyorum.

Arkadaşlar link attı.
Bundan önce arkadaş başka bir konu açmıştı oradan biliyorum.
Fakat 2. si bu değil bu https://www.hepsiburada.com/acer-ni...bilir-bilgisayar-nh-q7jey-001-pm-HB00000VFUAR
Refresh dediğiniz dynamic boost olan 2021 modeli mi? Bu muhabbeti ben de merak ediyorum 1650Ti'den bir tık iyi diyorlar. Acaba kanıtı var mı?
Evet o. Ben de merak ediyorum kanıtının olup olmadığını. Çünkü eğer büyük bir fark varsa pahalı olanı alacağım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı