1650 TL'ye Oyun Sistemi

Olmaz. Çünkü içindeki ekran kartı 2 sene sonra yetersiz kalacak. Napcak yeni bir sistem mi toplayacak ekran kartı takacak. İşlemcinin darboğaz yapmayacağı sevilere kadar da çıkabilir. Tahminimce r9 290x ya da gtx 780ti ya da gtx 970 vs

@Gankmachine Apu kullandın mı bilmiyorum ama gerçekten şuanda tüm güncel oyunları orta düzeyde açıyor. Lol gibi oyunları zaten söylemiyorum. @Qwerty delisi mantle daha iyi durumda directx den ama ben mantle sevmiyorum diyorsan geçiş yapılabiliyor ikisi arasında.

@Silinen üye bir şey söylüyorsan bunu nedenleriyle söylemen gerekir. Kötü ama neden?
Senin topladığın sistem gayet başarılı. Çünkü çok özel bir işlemciye fiyat performans sunuyor, OC yaparsan tabiki. Ama herkesde oc yapmak istemeyebilir. Nedir APU'ya olan bu ön yargı. Lünfen neyi beğenmediğini yaz da cevp verebileyim.

APU'ya bir lafım yok. 1650TL veripte R9 280 ve çok daha iyi bir işlemci almak varken neden R7 250 alınsın!? FM2+ Sokette ileride daha güçlü bir işlemci alıp takma şansında yok...

işlemcisi gayet güçlü zaten. Bu paraya senin önerdiğin ÇOK ÖZEL (20 yılda bir üretilen işlemciyi saymazsak :D ) hem iyi işlemci hem de iyi ekran kartı alınamaz. Ayrıca neden ilerde işlemciyi değiştirsin ki? Gayet iyi bir işlemci ve yükseltme yapılacaksa bu da ekran kartına yönelik olur. bu işlemci çok iyi ekran kartlarına dar boğaz yaratmayacak kadar iyi. Dediğim gibi senin özel işlemciyi saymazsak düzgün bir işlemci için 500 tl vermek gerek e daha iyi bir ekran kartı içind 600 tl kasa ve güç kaynağıda 300 desen hadi ssd de takma fiyat 2000'i geçer. iki sene sonra sen ekran kartını çöpe atıp yenisini alırsın benim topladığım sisteme direk ekran kartı takılır. Ama dediğim gibi senin önerdiğin işlemci çok özel ve çok işlemci çekirdeği isteyen görevlerde de sınıfta kalır.

Böyle bir sistem topladım. Artan parayla blizzard t2 mini al.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2015-01-03-17-39-41.jpg
    Screenshot_2015-01-03-17-39-41.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 233
  • Screenshot_2015-01-03-17-39-27.jpg
    Screenshot_2015-01-03-17-39-27.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 277
  • Screenshot_2015-01-03-17-39-48.jpg
    Screenshot_2015-01-03-17-39-48.jpg
    80,7 KB · Görüntüleme: 180
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı