Sinerji Xaingsan Intel Core i9 13900F 32GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4080 [Oyuncu Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Ailem bilgisayar konusunda bana pek güvenmiyor. Bundan yıllar önce aldıkları asus telefon kötü olduğu için bilgisayar toplarken sistem de bulunmasını istemiyorlar. Bilgisayarın bütçesi onlar tarafından karşılanacağı için bir şey diyemiyorum.
klavyesinde pek sıkıntı yok ben 11.5 tan rtx 3060 laptop getirdim normal harfler fakat altında japonca bazı harfler var onun dışında 400 tlye değişim yapıyorlar sıkıntısı garanti dışı kalır ve eğer tamir ettirmek istersen duyduğum kadarıyla japonyaya gönderiyormuşsun 7-15 iş günü arası çözülüyormuş ama onun dışında türkiyedede tamir yaptırabilirsin laptop tamircilerine
Klavyesinde pek sıkıntı yok ben 11.5tan RTX 3060 laptop getirdim normal harfler fakat altında Japonca bazı harfler var onun dışında 400 TL'ye değişim yapıyorlar sıkıntısı garanti dışı kalır ve eğer tamir ettirmek istersen duyduğum kadarıyla Japonya'ya gönderiyormuşsun 7-15 iş günü arası çözülüyormuş ama onun dışında türkiyedede tamir yaptırabilirsin laptop tamircilerine.
O iş bana biraz olmuyor. Hem masaüstü toplamak istiyorum hem de ailemin bu konuya çok sıcak bakacağını sanmıyorum. Ama bir gün Japonya'ya gidersem neden olmasın.
O iş bana biraz olmuyor. Hem masaüstü toplamak istiyorum hem de ailemin bu konuya çok sıcak bakacağını sanmıyorum. Ama bir gün Japonya'ya gidersem neden olmasın.