16500 TL'ye A750 sistem alınır mı?

Tvic

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bilgisayar konusundan çok anlamadığım için sizlerden bir ricam olacak. İlk defa bilgisayar alacağım ve bütçem 20k ekipmansız yanı sadece kasa için bir tane bilgisayar buldum fakat ne kadar iyi bilmiyorum veya daha iyisini nasıl bulurum bilmiyorum. Bunun yanında bilgisayarı almak için olan vaktimde kısıtlı bulduğum bilgisayarın özelliklerini ve fiyatını alt taraf da belirtiyorum. Önerileriniz varsa onları da duymaktan sevinirim.

Fiyat: 16.500TL

Özellikler:

Intel Core i3 - 12100F işlemci.

H610 DDR4 anakart.

G.Skill 16 GB 3200MHz DDR4 RAM.

Goodram 512 GB NVMe SSD.

Intel Arc A750 - 8 GB ekran kartı [RTX3060 Dengi bir modeldir]

Gamex 600W 80+ PSU.

Gameline J10 ARGB aydınlatmalı kule tipi soğutucu.

Game booster Gaming Tower mesh kasa.

Game booster 4 adet aydınlatmalı kasa fanı + 30cm arfb aydınlatmalı kasa dekor.

Intel Arc temalı ekran kartı destek aparatı.

W11 işletim sistemi.

Ekran kartını 3060 12 GB ile değistirdiğim de fiyatı 20 oluyor ama islemcisi i3 olduğundan emın olamadım ve i7'ye cıkartınca bütcemı asıyor.

Merhaba arkadaşlar bilgisayar konusundan çok anlamadığım için sizlerden bir ricam olacak. İlk defa bilgisayar alacağım ve bütçem 20k ekipmansız yanı sadece kasa için bir tane bilgisayar buldum fakat ne kadar iyi bilmiyorum veya daha iyisini nasıl bulurum bilmiyorum. Bunun yanında bilgisayarı almak için olan vaktimde kısıtlı bulduğum bilgisayarın özelliklerini ve fiyatını alt taraf da belirtiyorum. Önerileriniz varsa onları da duymaktan sevinirim.

Ekran kartını 3060 12 GB ile değistirdiğim de fiyatı 20 oluyor ama islemcisi i3 olduğundan emın olamadım ve i7'ye cıkartınca bütcemı asıyor.

Alınmaz. O fiyata 4060'lı sistem bulursunuz. Örnek olsun diye atıyorum daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.

hocam attığınız ürüne baktım fakat anakart bilgisini göremedım
MSİ PRO H610M var hocam sistemde.
1739463214994.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı