11000 TL'ye i3 12100F Arc A750 sistem alınır mı?

Power Boost, Game booster vb. markalardan çok daha iyidir, adı bile insana güven veriyor o kadar yani.

Bu arada imkan varsa @Prime777'nin yolladığı sistemi al. Hem güç kaynağı daha iyi hem işlemcisi neredeyse aynı olsa bile daha iyi, güncelliğin adı var en azından.

Sanırım öyle yapacağım biraz daha araştırdım BitFenix iyi bir güç kaynağı markasıymış ve sistemi riske atmak istemiyorum o yüzden BitFenix olanı alacağım.

Monitorü dahil etmeyi unuttuğum için İtopya'daki sisteme bütçemin yetmediğini fark ettim o yüzden vatandaki sistemi alacağım o sisteme Xigmatek 650W kasa seçersem yeterli olur mu ve Xigmatek iyi marka mıdır? Ben iyi diye hatırlıyorum ama emin olmak istedim.

Son düzenleme:
Sanırım öyle yapacağım biraz daha araştırdım BitFenix iyi bir güç kaynağı markasıymış ve sistemi riske atmak istemiyorum o yüzden BitFenix olanı alacağım.

Monitorü dahil etmeyi unuttuğum için İtopya'daki sisteme bütçemin yetmediğini fark ettim o yüzden vatandaki sistemi alacağım o sisteme Xigmatek 650W kasa seçersem yeterli olur mu ve Xigmatek iyi marka mıdır? Ben iyi diye hatırlıyorum ama emin olmak istedim.

Xigmatek, pek de iyi bir PSU markası değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı