1650S Ekran kartı 82 derece oluyor

Ekran kartı alırken bu listeye dikkat edin bu liste marka modele göre soğutma performanı derecelendiriyor.

soğutma değerleri.png

UV diye bir işlem duydum da. Bu yöntem işe yarar mı yoksa gerek yok mu?

Hocam ısının nedeni kasanız. Kasa komple kapalı ve alüminyum gibi bir malzemeden yapılmış bu da ısınmaya neden oluyor. Yeni ferah ve önü açık bir kasaya geçin sıcaklıklar düşecektir.

Hocam ısının nedeni kasanız. Kasa komple kapalı ve alüminyum gibi bir malzemeden yapılmış bu da ısınmaya neden oluyor. Yeni ferah ve önü açık bir kasaya geçin sıcaklıklar düşecektir.
Lenovo'nun yaptığı anakartlar galiba farklı bir boyutta oluyor. Bundan kaynaklı kasaya uymaz diye korkuyorum. Anakartın boyutunu nasıl öğrenebilirim? Bilgi için herkese teşekkürler.

Kasadan dolayı bende sıkıntı çektim 1660 Super MSI vardı kasamın önü camdı Sharkoon TG4 ve ekran kartı içerde 85 dereceyi kadar gördü kasa değiştirdim MB511 aldım ekran kartı 62 dereceyi geçmedi.

Lenovo'nun yaptığı anakartlar galiba farklı bir boyutta oluyor. Bundan kaynaklı kasaya uymaz diye korkuyorum. Anakartın boyutunu nasıl öğrenebilirim? Bilgi için herkese teşekkürler.

Evet normal anakartlardan bağımsız. Yan kapağı açık kullanın sıcaklık bir nebzede olsa düşecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı