Eğer dediğin gibi bu ise zaten 82 dereceleri görmen normal tek fanlı soğutma bloğu neredeyse hiç yok eğer bütçen varsa bunu 2. ele verip daha güzel 1650 Super ya da 1660 Super alabilirsin.
Hocam ısının nedeni kasanız. Kasa komple kapalı ve alüminyum gibi bir malzemeden yapılmış bu da ısınmaya neden oluyor. Yeni ferah ve önü açık bir kasaya geçin sıcaklıklar düşecektir.
Hocam ısının nedeni kasanız. Kasa komple kapalı ve alüminyum gibi bir malzemeden yapılmış bu da ısınmaya neden oluyor. Yeni ferah ve önü açık bir kasaya geçin sıcaklıklar düşecektir.
Lenovo'nun yaptığı anakartlar galiba farklı bir boyutta oluyor. Bundan kaynaklı kasaya uymaz diye korkuyorum. Anakartın boyutunu nasıl öğrenebilirim? Bilgi için herkese teşekkürler.
Lenovo'nun yaptığı anakartlar galiba farklı bir boyutta oluyor. Bundan kaynaklı kasaya uymaz diye korkuyorum. Anakartın boyutunu nasıl öğrenebilirim? Bilgi için herkese teşekkürler.
Dediğimiz gibi pek anlayan biri değilsin sana yardım etmek istiyoruz kasanın sol taraftaki camı ya da paneli çıkartıp komple kasanın içini her şey gözükücek şekilde atarsan yardımcı olabiliriz.