1650S ekran kartı görüntü vermiyor

Bozly

Zeptopat
Daha fazla  
1650S ekran kartım monitöre görüntü vermiyor.
Önerebileceğiniz bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Bozly anlatımda bozukluk var. Ekran kartım görüntü vermiyor dememeniz gerekiyor. Monitöre görüntü gelmiyor derseniz daha açıklayıcı olur. Bilgisayar kasasına hiç elektrik gelip gelmediğini kontrol ediniz. Kasa arkasında bulunan PSU güç düğmesi kapalı olabilir. Sonra hazır sistem olarak aldıysanız ve ekran kartını kendiniz taktıysanız veya takılı geldiyse kasanın içinden ekran kartı ve güç bağlantısı doğru şekilde yapıldığından ya da yaptığınızdan eminseniz monitörden gelen görüntü kablosunu doğru şekilde taktığınızdan emin olunuz. Ve tekrar deneyiniz.

Tamam dostum en haklısı sensin anlatımda bozukluk olabilir çünkü bilmediğim bir şey zaten bu yüzden soruyorum affet.

@Bozly yanlış anladınız ve ben size bilgilendirme yapıp hatanızı söyledim kusura bakmayın. Yorumumda gereken çözüm önerileri sundum. Dediklerimi tek tek yaptıysanız ve sorununuz hala devam ediyorsa bilgisini verin yardımcı olalım.

Hocam baştan alalım. Şimdi PC ne zaman geldi ve sonra neler oldu da böyle bir şey olmaya başladı?
Dostum ilgi ve alakan için çok teşekkür ederim hallettim sorun psuya takılan kabloyu yarım takmamdan ötürü güç yetmemesinden kaynaklanıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…